Galaxy S10 ar putea incorpora un wallet cold storage

18 decembrie 2018 accepta bitcoin, portofel electronic

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin Romania

Galaxy S10, noul telefon ce urmeaza sa fie lansat de Samsung, ar putea avea incorporata o caracteristica interesanta, ceea ce l-ar face  un pionier in materie de trenduri crypto in industria smartphone-urilor. Potrivit unui raport al SamMobile, cea mai mare platforma online Samsung, gigantul in materie de electronice analizeaza daca sa integreze rapid un sistem eficient de portofel tip cold storage in cadrul smartphone-ul sau Galaxy S10, care se va lansa in curand. Samsung este cel mai important producator de smartphone-uri din lume.

Publicatia online citeaza compania coreeana Samsung, intruca aceasta prin actiunile sale si „urmele” lasate in online arata ca doreste sa inregistreaze marci comerciale pentru „Blockchain KeyStore„, „Blockchain Core” si „Blockchain key box” in Uniunea Europeana, dar numele acestor portofele de criptare si tip cold storage nu sunt inca finalizate. Samsung a negat aceste planuri, insa traderii nu sunt convinsi si asteapta o surpriza placuta din partea companiei producatoare de smart-phone-uri.

Editorul executiv al SamMobile, Adnan Farooqui, a dezvaluit:

Dupa ce am auzit despre marcile comerciale inregistrate pentru software-ul blockchain si software-ul criptocurrency al Samsung, am decis sa sapam ceva mai adanc. Putem confirma faptul ca Samsung este intr-adevar in curs de a dezvolta un astfel de produs si ca acesta poate fi lansat o data cu Galaxy S10.”

De la inceputul acestui an, Samsung, cea mai mare corporatie din Coreea de Sud, care se ocupa de diverse sectoare, cum ar fi electronice, plati on-line, productie de masini, dezvoltare imobiliara si gestionarea activelor, si-a aratat interesul ridicat in industria digitala a activelor, respectiv cryptomonede.

Diferit fata de celelalte companii de pe piata interna, Samsung a patruns in industria crypto prin faptul ca s-a concentrat pe exploatarea criptografica, in special Bitcoin (BTC), fabricând unelte si echipamente de minerit in laboratorul sau, care are sediul in Suwon.

Timp de aproape un an, Samsung si-a dezvoltat treptat activitatea miniera, iar acum dezvoltarea unui portofel tip cold storage pare sa fie urmatorul obiectiv al firmei.

Samsung Mobile a aratat ca, daca portofelul este integrat cu succes in Galaxy S10, clientii vor putea sa importe informatiile din alte portofele, pentru a tranzactiona crypto in regim cold storage cu un telefon mobil, fara a interfera cu alte walleturi mobile instalate pe telefon.

Publicatia a mentionat:

Aplicatia acestui portofel de la Samsung va permite utilizatorilor sa importe portofelele existente de la alte servicii precum Metamask sau TrustWallet. De asemenea, vor putea sa creeze unul nou in aplicatia in sine. Cryptomonedele si tokenurile suportate initial pot include Bitcoin, Ethereum, Ethereum-derivate token ERC20 si Bitcoin Cash.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *