Samsung isi lanseaza propria platforma digitala bazata pe Blockchain

12 aprilie 2017 blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Samsung isi lanseaza propria platforma digitala bazata pe Blockchain si astfel Coreea de Sud face un pas important spre a deveni tara promotoare adoptarii tehnologiei Blockchain si a criptomonedelor. Compania gigant lanseaza o noua platforma de cloud computing bazata pe blockchain numita Nexledger.

blockio

Samsung SDS, unitatea de solutii tehnologice pe internet a Samsung Group din Coreea de Sud, a anuntat lansarea noii sale platforme marti, conform KoreaHerald. Nexledger este o platforma bazata pe blockchain B2B, special conceputa pentru intreprinderile care isi propun sa apeleze la corporatii, atunci cand acestea cauta o metoda rentabila de gestionare a tranzactiilor financiare digitale si a schimbului de date.

Song Kwang-woo, vice-presedinte Departamentului de finante, consultanta si tehnologie in domeniul registrului distribuit in cadrul Samsung SDS a spus:

In dezvoltarea platformei noastre blockchain, ne-am gandit intens cum aceasta ar putea sa fuzioneze punctele noastre forte si know-how-ul din experienta noastra de servicii de integrare de sistem cu avantajele tehnologiei blockchain.

Mai mult decat atat, impreuna cu Blocko, o companie blockchain locala, Samsung a construit deja un serviciu de autentificare al membrilor si intentioneaza sa lanseze un sistem de puncte swap digitale bazate pe blockchain pentru membrii Samsung Card, dorind ca pe viitor autentificarea sa fie de asemenea bazata pe Blockchain.

Noi credem ca tehnologia blockchain va avea cel mai mare impact in randul intreprinderilor care implica un numar mare de schimburi de date“, a declarat Song Kwang-woo.

Pana in prezent, Coreea de Sud are una dintre cele mai rapide rate de conectivitate la internet din lume. Evident ca acest aspect este un stimulent foarte puternic pentru dezvoltarea utilizarii FinTech, Blockchain si Bitcoin in tara.

Samsung-SDS-1

sursa: http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20170406000843

http://m.koreatimes.co.kr/phone/news/view.jsp?req_newsidx=227074

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *