Roger Ver: Ethereum ar putea depasi Bitcoin

12 martie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Roger Ver este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai vechi investitori Bitcoin si ulterior sustinator si al altor cryptomonede, in special Bitcoin Cash. A inceput sa investeasca in Bitcoin in anul 2011, atunci cand pretul era de aproximativ 1 dolar. Ver este renumit, de asemenea, pentru faptul ca promoveaza Bitcoin si vorbeste frecvent la diferite conferinte dedicate cryptomonedelor.

Intr-un interviu recent, acesta a afirmat ca cel mai probabil Ethereum va depasi Bitcoin in ceea ce priveste capitalizarea de piata. Market cap-ul este doar unul dintre aspectele pe care oamenii trebuie sa le ia in considerare in ceea ce priveste piata crypto. Ver considera ca este nevoie de o dublare a pretului ETH pentru a depasi BTC, presupunand ca pretul Bitcoin nu creste de asemenea.

bitcoin-ethereum

Daca urmaresti situatia, Ethereum trebuie doar sa-si dubleze pretul inca o data pentru a depasi capitalizarea de piata al lui Bitcoin. Ethereum a fost in jur de 100 de dolari si acum este de 800 de dolari, a crescut de 8 ori anul trecut. Cred ca o alta dublare pentru Ethereum se poate intampla”, a declarat Roger Ver.

De fapt, pretul ETH a fost aproximativ 15 dolari la inceputul lui 2017. Peak-ul pentru anul 2017 a fost atins pe 19 decembrie – 869 dolari, conform CoinMarketCap, ceea ce este intr-adevar o evolutie spectaculoasa. Presupunand ca Roger Ver nu se inseala si ETH va depasi BTC, acest lucru se poate realiza in doua moduri: fie vom vedea o majorare considerabila a pretului ETH, fie cursul BTC va scadea.

Ethereum a depasit Bitcoin in ceea ce priveste anumite aspect, crede Ver: este mai ieftin de folosit de cele mai multe ori si mai rapid in ceea ce priveste confirmarile. Roger Ver considera ca, odata ce mai multi oameni vor realiza asta, piata crypto va cunoaste o altfel de evolutie. Totusi, acesta nu a mentionat si un termen pana cand predictia sa ar putea sa se concretizeze.

 

Surse: https://www.trustnodes.com/2018/03/03/ethereum-much-likely-not-overtake-bitcoin-year-says-roger-ver

https://www.newsbtc.com/2018/03/05/roger-ver-ethereum-will-overtake-bitcoin-in-market-cap/

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV