Rob Sluymer, Fundstrat: BTC si LTC vor cunoaste o crestere impresionanta

14 iunie 2019 bitcoin, cryptomoneda, litecoin

Articol scris de Cristina Dinica

Firma de cercetare si consiliere financiara Fundstrat Global Advisors a lansat recent un nou raport legat de evolutia pietei crypto. In noua analiza tehnica, compania de cercetare afirma ca piata cryptomonedelor este pregatita sa creasca in continuare. Conform raportului inaintat de Rob Sluymer, majoritatea monedelor digitale sunt in tendinta ascendenta: “O alta incercare de crestere pare sa se dezvolte pentru cele mai multe cryptomonede. Cresteti expunerea. Ne asteptam ca Bitcoin sa aduca un nou raliu de la nivelurile actuale catre urmatoarea rezistenta intre 8.800 si 9.000 de dolari”.

Rob Sluymer, strategist tehnic la Fundstrat, a declarat ca recomanda investitorilor sa demonstreze rabdare in urma cresterii pietei crypto din luna mai, dar a subliniat faptul ca exista semne timpurii de castiguri potentiale noi. Potrivit acestuia, cele mai multe cryptomonede sunt pregatite pentru castiguri proaspete, iar investitorii ar trebui sa profite de aceasta perioada pentru a cumpera.

Fundstrat, firma co-fondata de cunoscutul Bitcoin bull Tom Lee, a subliniat, de asemenea, puterea recenta “impresionanta” a Litecoin. Potrivit raportului, LTC a condus cryptomonede mai mari incepand din luna decembrie, detasandu-se prin cresterea semnificativa. “Litecoin si-a revenit din rezistenta, depasind 121 si acum se apropie de rezistenta viitoare la 145”, a scris Sluymer.

In luna mai, Tom Lee, co-fondatorul Fundstrat Global Advisors, facea declaratii in tonul optimist pentru care este cunoscut in comunitatea crypto. Acesta spunea atunci ca bear market-ul inceput in 2018 s-a finalizat. Mai mult decat atat, cresterea care a caracterizat primavara lui 2019 va conduce la cresterea apetitului investitorilor pentru Bitcoin. Lee a declarat atunci ca urmeaza un an bullish pentru piata cryptomonedelor.

Acest sentiment este impartasit de mai multi analisti, traderi si specialisti. Recent, cel mai tanar milionar crypto, Erik Finman a declarat ca “2019 este noul 2017 pentru bitcoin si cryptomonede”. Mai mult decat atat, acesta a spus ca va lua masuri pentru a ajuta BTC sa ajunga din nou la all time high-ul de 20.000 de dolari. Barry Silbert, directorul executiv al Digital Currency Group, o importanta companie americana pe piata de capital de risc, se numara printre cei convinsi ca anul 2019 va fi unul de crestere pentru cryptomonede. “Iarna crypto a ajuns la final”, a declarat acesta in urma analizei patternului parcurs de BTC pana acum.

Sursa: https://mybroadband.co.za/news/cryptocurrency/309991-cryptocurrencies-are-about-to-boom-fundstrat.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *