Revenire a pretului Bitcoin in contextul actual

25 martie 2020 bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

In ciuda sentimentului de FUD (Fear, Uncertainty, Doubt) care zguduie atat lumea crypto, cat si pietele traditionale, o serie de persoane influente si pasionate ale monedelor digitale marturisesc cu indrazneala o revenire masiva pentru Bitcoin. Shenliancaijing, o sursa de stiri din China, a dezvaluit un raport prin care cuvantul Bitcoin a crescut in cautarile oamenilor cu 183% in ultimele 30 de zile, pe motorul de informare Baidu. Un astfel de interes nu este surprinzator, avand in vedere tulburarile actuale in peisajul economic global. Preocuparea pentru cryptomoneda este resimtit si pe Google. In ultimele trei saptamani cautarile privind cumpararea monedei au crescut de la nivelul de interes 29 la 57.

La fel ca in cazul valorilor sale, cautarile in ceea ce priveste cryptomoneda cresc cand scade pretul, deoarece publicul exploreaza diverse oportunitati de cumparare la un pret redus. In contextul actual, alte publicatii au aratat ca Google Trends se bucura de mai multe cautari referitoare la „buy bitcoin” comparativ cu interesul pentru vanzarea cryptomonedei. Desi pietele altcoins si BTC sunt strans legate, acest lucru nu se aplica si in preferintele comerciantilor.

Alti analisti vorbesc despre viitorul cryptomonedei, care nu poate fi schimbat de cursul actual al lucrurilor. Co-fondatorul si CEO-ul EOS, Brendan Blumer, spune ca BTC se afla pe drumul catre 250.000 de dolari, indiferent de ce se intampla in pietele traditionale. „Bitcoin este pe cale sa atinga acest nivel, este doar o chestiune de timp. Nu este necesar un colaps financiar existential”, a declarat Blumer. Alta declaratie vine din parte lui Luke Martin, care de asemenea are incredere in BTC pe termen lung. „Intreprinderile care se opresc in timpul unei pandemii au pierderi mici pe termen scurt si sanse mai mici de succes. Experimentul fiat actual a crescut sansa Bitcoin pe termen lung, pentru ca cei care vand pot doar sa scada pretul pe termin limitat”, a declarat analistul.

Bitcoin Romania va ofera posiblitatea de a cumpara BTC si alte cryptomonede la cel mai avantajos curs prin pro.bitcoinromania.ro. Suntem alaturi de tine si iti oferim cele mai bune optiuni pentru a-ti asigura veniturile si pentru a le inmulti pe viitor. Fa-ti cont pe oricare dintre platformele noastre pentru a ramane la curent cu tot ce este nou in piata crypto si pentru a vedea toate surprizele pe care le-am pregatit pentru tine!

Sursa: https://dailyhodl.com/2020/03/25/eos-founder-says-bitcoin-btc-will-hit-250000-no-existential-financial-collapse-needed/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *