Rapperul 50 Cent este acum un milionar in Bitcoin

25 ianuarie 2018 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Constantin R

Decizia rapperului 50 Cent de a accepta Bitcoin pentru albumul său „Animal Ambition” din 2014 a avut ca rezultat o creștere de milioane de dolari.

50 cent bitcoin

Marți, site-ul tabloid despre celebritate TMZ a raportat că 50 Cent, al cărui nume real este Curtis Jackson, a adunat aproximativ 700 BTC după ce a decis sa accepte criptomonede pentru album. În acel moment, rapperul accepta plăți prin procesorul de plati BitPay. La acea data, această sumă valora aproximativ 400.000 de dolari, iar din estimarea publicației, activele sale in Bitcoin se situează în prezent undeva între 7 și 9 milioane de dolari. Artistul a confirmat articolul TMZ, publicând textul său pe contul de Instagram și adaugand: „Nu este rău pentru un copil din South Side, sunt atât de mândru de mine„. Într-un comentariu pe site-ul de social media, el a susținut că a uitat de stocul de Bitcoin în anii de la decizia cu „Ambition Animal„.

Jackson are o istorie de succes ca antreprenor, cea mai faimosa investitie fiind la inceputurile lui Glaceau, pe care Coca-Cola a achizitionat-o ulterior pentru 4,1 miliarde de dolari. El are un portofoliu extins care include, printre altele, o linie de îmbrăcăminte, suplimente alimentare și bunuri imobiliare. Totuși, el a făcut valuri prin pasul de a accepta bitcoin pentru album, alăturându-se și altor muzicieni care, în ultimii ani, au luat decizii similare. În acel an, de exemplu, formatia rock Mastodon a început, de asemenea, să accepte Bitcoin, iar în noiembrie anul trecut, interpreta islandeză Bjork a decis ca albumul său „Utopia” va fi disponibil si pentru cumpărătorii care folosesc criptomonede.

sursa: www.coindesk.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *