Pretul Bitcoin va depasi prag de „peste 100.000 de dolari”

25 ianuarie 2018 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Nu ma indoiesc ca Bitcoin va ajunge cu mult peste 100.000 de dolari„, a declarat Eran Eyal, CEO al platformei online Shopin si specialist in blockchain, atunci cand a fost intrebat daca pretul monedei digitale Bitcoin va creste cu peste 20.000 de dolari in decursul anului 2018.

Bitcoin-100000-930x246

Desi el nu a dat un anumit interval de timp cand Bitcoin va depasi pragul de 100.000 $, el a subliniat cateva evenimente istorice si date conexe pentru a-si sustine afirmatia. El a subliniat ca faptul ca Ethereum se tranzactiona la aproximativ 245 dolari in luna septembrie, iar acum se tranzactioneaza la aproximativ 1.060 dolari in momentul redactarii articolului. In timp ce cele mai mari monede continua sa piarda din valoare, Eran insista ca scaderile de pret se datoreaza represiunii chineze si Coreei de Sud asupra criptomonedelor.

Ministrul Justitiei din Coreea de Sud propune interzicerea tranzactionarii crypto, iar Guvernul chinez vizeaza cenzura si inchiderea tuturor platformelor online care faciliteaza tranzactionarea. Acest lucru evident nu este unul benefic pentru industria criptomonedelor, deoarece Coreea de Sud este cea mai mare piata de tranzactionare a crypto, cu excepsia S.U.A. si a Japoniei.

Fluctuatiile sunt naturale in aceasta industrie tanara. Ele nu indica insa o prabusire a pietei. Intr-un fel, viitorul crypto este legat de cel al monedei rege Bitcoin. Predictia ca pretul Bitcoin va depasi 100.000 de dolari este un indiciu al unui viitor luminos. Aceasta tendinta ascendenta ar trebui, de asemenea, sa fie observata in majoritatea celorlalte monede alternative. Redresarea problemei criptomonedelor in Coreea de Sud si China se va incheia in curand insa, o data cu reglementarile ce se vor impune.

Fluctuatiile si scaderile de preturi sunt doar o indicatie a ceea ce se intampla in prezent. Acestea nu au nici o influenta asupra preturilor viitoare ale Bitcoin si altcoins. Piata cripto nu se indreapta spre o prabusire. In timp, pretul cripto va incepe sa creasca si Bitcoin va depasi marcajul de 100.000 de dolari.

Bitcoin-dollar-760x400

sursa: https://www.ccn.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *