Noul All Time High pentru Ethereum este la doar 100 $ distanta

29 ianuarie 2018 ethereum, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Noul All Time High pentru Ethereum este la doar 100 $ distanta, dupa raliul de crestere inregistrat in acest weekend pentru moneda digitala aflata pe locul doi in topul crypto conform valorii totale a pietei de capitalizare.

Cand vine vorba de gasirea unei criptomonede rezistente, capabila sa provoace o schimbare masiva pe piata crypto, alegerile sunt foarte limitate. Bitcoin cu siguranta a reprezentat aceasta categorie foarte bine pana acum, chiar daca a suferit mult mai multe fluctuatii decat orice alta moneda existenta. Ethereum este in mod evident un jucator important pe piata digitala deoarece a absorbit cu succes cea mai recenta scadere a pietei fara prea multe probleme. Mai precis, am vazut cresterea pretului la Ethereum pana la maximul istoric de 1.325 de dolari, nu cu mult timp in urma.

chart

Inca de la inceputul anului 2018 toate pietele s-au comportat foarte agresiv fata de sesiunile precedente, iar modalitatea de trading „pump and dump” s-a dovedit a fi una populara printre traderii mari. Drept rezultat, pretul Ethereum a scazut brusc sub 900 de dolari, dintr-o data, ceea ce i-a surprins pe multi. In acelasi timp, acest pret scazut al Ethereum a creat o oportunitate excelenta de cumparare pentru cei care erau increzatori ca Ethereum ar creste din nou in valoare.

Pana acum, se pare ca acesti cumparatori noi au avut perfecta dreptate cand au preconizat cresterea ETH. Pretul acestei crypto a revenit la aproape 1.250 de dolari, datorita cresterii valorii de 12.41% a dolarului in ultimele 24 de ore. Mai mult, vedem si cresterea Ethereum „impotriva” lui Bitcoin, datorita cresterii cu 10,56% a raportului ETH / BTC. Ambele tendinte sunt foarte puternice si indica un impuls mult mai pozitiv care poate veni pe parcursul lunilor urmatoare. Un nou All Time High nu este atat de departe pe cat ar fi parut la inceputul anului, desi nu exista niciun motiv pentru care sa speram la aceasta tendinta ascendenta, intrucat piata crypto in luna ianuarie s-a dovedit destul de imprevizibila pana acum.

Cu un volum de tranzactionare de 5,18 miliarde de dolari in ultimele 24 de ore, cererea pentru Ethereum a fost cu siguranta dusa la un nivel cu totul nou. Foarte putine altcoins sunt capabile sa sparga bariera de 1 miliard de dolari, ca sa nu mai vorbim de o crestere de cinci ori a volumului.

Pe baza sentimentului actual al pietei, este evident ca exista mai multi cumparatori decat vanzatorii, ceea ce ar putea impinge pretul Ethereum cu mult peste 1.300 de dolari in urmatoarele zile.

so-you-want-to-do-your-first-ethereum-proof-of-concept

sursa: https://coinmarketcap.com/currencies/ethereum/#charts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV