PricewaterhouseCoopers: urmeaza lucruri interesante pe piata crypto

28 decembrie 2018 cryptomoneda

Articol scris de Cristina Dinica

Bitcoin Romania

Henri Arslanian, liderul departamentului Fintech si Crypto in cadrul PricewaterhouseCoopers, a facut recent declaratii in legatura cu parcursul pietei crypto in ceea ce priveste anul 2019. PwC este o retea internationala de companii care ofera servicii de consultanta si audit. Compania – cu sediul principal la Londra – a fost infiintata in 1849 si este una dintre cele mai importante companii de contabilitate. Biroul PwC din Hong Kong a acceptat Bitcoin ca metoda de plata pentru serviciile oferite inca de la sfarsitului anului 2017. Conform liderul filialei PricewaterhouseCoopers din Hong Kong, multi investitori institutionali vor intra in industria crypto in cursul anului viitor.

Arslanian a facut aceasta predictie in cadrul unui interviu acordat Bloomberg. Intrebat fiind despre perspectiva sa asupra pietei cryptomonedelor pentru anul urmator, acesta a spus ca trebuie sa ne asteptam la miscari interesante, cauzate in principal de intrarea pe piata a actorilor institutionali. “Exista multe lucruri interesante pe care ecosistemul crypto le asteapta cu nerabdare in 2019”, a spus el. Mai mult decat atat, Arslain a explicat ca se asteapta ca anul viitor sa fie diferit fata de 2018 din punct a claritatii reglementarilor.

De asemenea, Arslanian a declarat ca se asteapta ca “mai multe banci mari” sa intre in aceasta industrie, fie lansand propriile solutii, fie prin parteneriate dezvoltate sau investitii in companii crypto. Aceasta implicare, considera el, va aduce “expertiza la nivel institutional” – extrem de necesara in acest domeniu inca in faza de dezvoltare.

Declaratii asemanatoare par sa confirme predictiile lui Henri Arslanian. Luna trecuta, Mike Novogratz, fondatorul companiei Galaxy Digital si fost partener in cadrul Goldman Sachs, a declarat ca piata crypto va cunoaste o crestere semnificativa in cursul anului viitor. La fel ca Arslanian, Novogratz pune aceasta schimbare pe seama investitorilor institutionali, implicati in sistemul financiar traditional, dar care imbratiseaza si piata crypto.

 

Sursa: https://www.bloomberg.com/news/videos/2018-12-23/-exciting-things-for-crypto-ecosystem-expected-in-2019-pwc-says-video

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV