Previziunile optimiste continua cu Mark Yusko, Mike Novogratz si Josh Rager

5 iulie 2019 pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Dupa ce Anthony Pompliano, co-fondatorul companiei de gestionare a crypto-activelor Morgan Creek Digital Assets, a declarat ca BTC va ajunge la 100.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2021, previziunile optimiste continua, Mark Yusko, Mike Novogratz si Josh Rager fiind toti entuziasmati de evolutia pietei.

Continuand feedback-ul pozitiv al lui Pompliano, Mark Yusko, CEO-ul Morgan Creek Capital a declarat ca Bitcoin poate “sa atinga usor de la 50.000 de dolari pana la 100.000 de dolari in 2020 sau 2021”. Intr-un nou interviu, Yusko a afirmat ca este vorba despre efectul de retea, implicarea emotionala si de cati indivizi vor mai intra pe piata. Yusko foloseste Legea lui Metcalfe, potrivit careia valoarea unei retele este proportionala cu patratul numarului de utilizatori din sistem – pentru a evalua valoarea BTC.

Daca ma gandesc la cresterea retelei si la Legea lui Metcalfe, candva in jurul anului 2020 – 2021, cred ca am putea fi cu usurinta undeva intre 50.000 si 100.000 de dolari. E o gama destul de larga, dar cred ca provocarea pretului zilnic este ca pretul nu reflecta valoarea. […] Ne-am putea intoarce la maximele anterioare pana la sfarsitul acestui an? Cu siguranta este posibil. Totul depinde de emotie si de cati spectatori intra pe piata. Dar holderii si utilizatorii fundamentali vor continua sa acumuleze, #Buyandhodl asa cum imi place sa spun. Acum nu e vorba de speculatii asupra pretului. Este vorba despre obtinerea dreptului de proprietate asupra retelei. Asta e cheia lui Bitcoin”, a spus Yusko.

Fondatorul Galaxy, Mike Novogratz, a prezis ca raliul pornit de Bitcoin continua, iar cresterea spectaculoasa va continua. Acesta a declarat ca un spike pana la 14.000 dolari si mai tarziu o corectie sunt de asteptat ca parte a miscarilor istorice ale cryptomonedei. El prezice ca piata va vedea o consolidare in jurul valorii de 10.000 – 14.000 dolari inainte ca Bitcoin sa intre intr-un nou bull run. “Nu cred ca mai vand data viitoare cand vom ajunge la 14.000 de dolari. Cred ca data viitoare vom ajunge mai aproape de 20.000 de dolari […] Nu ma astept ca asta sa se intample in urmatoarele saptamani, nu ma astept sa se intample decat pe la jumatatea sau la sfarsitul celui de-al patrulea trimestru”, a spus el.

Analistul crypto Josh Rager continua previziunile optimiste, declarand ca ciclurile de piata ale Bitcoin din trecut indica faptul ca un salt de 153% in pretul BTC ar putea fi la orizont.Istoria spune ca pretul se consolideaza, urmat de un castig mediu de 153% inainte de urmatoarea revenire mare. Sunt mari recompense pentru cumpararea retragerilor pe o piata de tauri”, a spus acesta celor 47.000 de followeri pe Twitter.


Surse: https://dailyhodl.com/2019/07/04/mark-yusko-bitcoin-can-easily-hit-50000-to-100000-by-2021-plus-ethereum-ripple-and-xrp-stellar-tron-neo/

https://dailyhodl.com/2019/07/03/crypto-analyst-prepare-for-153-bitcoin-surge-btc-xrp-ethereum-litecoin-forecasts/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *