Pretul Bitcoin revine la pragul de 2.500 de dolari

6 iunie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Bitcoin revine la pragul de 2.500 de dolari pentru a continua raliul din ultimele opt saptamani; acesta se indreapta spre 2.600 dolari incepand de luni, inregistrand o saptamana de crestere sustinuta, ce inverseaza pierderile din ultima saptamana din luna mai.

Si alte criptomonede au urmat in mod evident exemplul cresterii de pret al BTC si astfel se revine la limita anterioara de la jumatatea lunii mai. Primele 10 monede digitale au inregistrat crestere de pana la 8% in 24 de ore, fiind in acelasi ritm cu tendinta sustinuta ascendenta a Bitcoin.

420af73598f911342989bb5b244fb40b

Miscarea marcheaza o revenire la o actiune mai stabila a preturilor, dupa volatilitatea relativ semnificativa de sfarsitul lunii trecute.

Factorul „a opta saptamana”

Analizand Bitcoin, un specialist in domeniul cripto a atras totusi atentia asupra faptului ca moneda virtuala a incheiat cea de-a opta saptamana de crestere la nivel global. Acest lucru a avut loc doar de doua ori inainte, ambele perioade semnificand „bule”.

In timp ce mai multe surse au avertizat despre efectele adverse ale unui al treilea balon si au considerat ca acesta este departe de a depasi rectificarea recenta sub 2.000 de dolari, inversarea ii provoaca acum sa prezica noi plafoane.

In ciuda cresterii rapide din 2017, pretul actual al Bitcoin este in jur de doua ori mai mare decat cel precedent, de 1.200 de dolari in noiembrie 2013.

5Zo5uzt

sursa: https://cointelegraph.com/news/

https://coinmarketcap.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *