Pragul de 8.000 dolari pentru Bitcoin este posibil

16 august 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pragul de 8.000 dolari pentru Bitcoin este posibil in cazul in care acesta urmeaza exemplul Litecoin Post-SegWit. Minerii Bitcoin au fost blocati recent – in upgrade-ului Segregated Witness (SegWit) si vor fi automat activati la urmatoarea ajustare a dificultatilor in aproximativ o saptamana. SegWit reprezinta un upgrade major al retelei de la sine, dar permite si imbunatatiri suplimentare, cum ar fi lightning network.

segwitheader

Multi spera ca activarea lui SegWit va duce la aprecierea preturilor si ca pragul de 8000$ va fi din ce in ce mai posibil. Comerciantii analizeaza exemplul stabilit de Litecoin, al carui pret s-a dublat in doar patru luni de la activarea lui SegWit.

Ce este SegWit?

Martorul segregat” este o modificare a codului Bitcoin care va permite ca anumite date din fiecare bloc sa fie separate sau separate de datele tranzactiilor obisnuite. Acest program creste in mod eficient dimensiunea blocurilor Bitcoin.

SegWit se ocupa, de asemenea, de rezolvarea problemei de maleabilitate a tranzactiilor Bitcoin. Fixarea maleabilitatii este extrem de importanta, deoarece va permite desfasurarea lightning network, permitand o scalare suplimentara. Codul SegWit a fost initial conceput pentru Bitcoin, dar Litecoin a fost prima moneda virtuala majora care a activat-o.

Efectul posibil al SegWit asupra Bitcoin

Cum activarea SegWit pentru Bitcoin este deja programata, se asteapta mai multe lucruri bune sa aiba loc pentru criptomoneda principala. Activarea SegWit ar trebui sa reduca imediat congestionarea retelelor si problema taxelor catre mineri si sa creasca increderea ca „razboiul civil” al lui Bitcoin s-a terminat in cele din urma.

Daca Bitcoin urmeaza calea monedei Litecoin, vom vedea probabil ca Bitcoin posibil depaseste pragul de 8.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2017. Cu toate acestea, pietele sunt imprevizibile si o astfel de crestere a preturilor nu este deloc sigura.

sursa: https://cointelegraph.com/news/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *