Oxford este alaturi de initiativa Universitatii Blockchain Ripple

20 noiembrie 2019 ripple

Articol scris de Alexandra Popescu

Universitatea Oxford se alatura initiativei de cercetare a Universitatii Blockchain Ripple (UBRI). Anuntul a fost postat de Oxford Foundry pe pagina sa de Linkedln, in care a  prezentat fuziunea ca o solutie a avalansei de competente tehnologice necesare in Marea Britanie.

 „Prin noua serie tehnica a fundatiei, pana la 1000 de studenti ai Universitatii Oxford din toate colegiile si diviziile vor avea ocazia sa dobandeasca noi abilitati de gestionare ale tehnologiei blockchain si inteligentei artificiale. De asemenea, studentilor li se va oferi posibilitatea de a invata sa foloseasca codurile in Python, un limbaj de programare, care subliniaza lizibilitatea codurilor si sa construiasca contracte inteligente”, a scris in continuare fundatia pe pagina de Linkedln.

Oxford Foundry le ofera elevilor posibilitatea de a invata atat despre tehnologia blockchain, cat si posibilitati de a crea si de a-si dezvolta ideile, de a colabora si de a construi solutii la provocari globale. De asemenea, fundatia beneficiaza de startup-uri preselectate, locuri in care doritorii sunt invitati sa-si construiasca proiectele si sa lucreze in echipa.

Ripple a format UBRI in iunie 2018 pentru a colabora cu universitati de top de pe glob cu scopul de a accelera cercetarea academica, dezvoltarea tehnica si inovatiile tehnologiei blockchain, a cryptomonedelor si ale platilor digitale. Universitatea Kyoto este o alta institutie care s-a alaturat initativei in aceasta vara, iar studentii ei au lansat deja un validator XRP, un dispozitiv care are scopul de a verifica si procesa tranzactiile intr-un registru.

Ripple continua sa investeasca in invatamant, UBRI nefiind singura initiativa de acest gen. In luna aprilie a acestui an, co-fondatorul companiei din San Francisco, Chris Larsen, si sotia sa Lyana Lam au donat in numele Ripple unei universitati din California. Compania dona 25 de milioane de dolari catre Colegiul de Afaceri al Universitatii de Stat din San Francisco. Potrivit declaratiilor oferite de universitate, la acea vreme, suma donata era cea mai mare suma oferita in cryptomonede de o fundatie in SUA.

Sursa: https://dailyhodl.com/oxford-joins-ripple-ubri-as-kyoto-university-fires-up-xrp-validator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV