Mike Novogratz : Pretul Bitcoin va ajunge la 40.000 de dolari in 2018

29 noiembrie 2017 pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Mike Novogratz crede ca pretul Bitcoin va ajunge cu usurinta la 40.000 de dolari pana in 2018. In cadrul emisiunii „Fast Money” de la CNBC, Novogratz si-a exprimat pe termen mediu optimismul fata de Bitcoin si Ethereum. Novogratz, care a prezis ca pretul unui Bitcoin va depasi marcajul de 10.000 de dolari inainte de sfarsitul anului 2017, a declarat ca pretul monedei rege va creste considerabil pana la sfarsitul anului 2018, iar pretul Ethereum se va tripla in valoare:

Bitcoin ar putea ajunge la 40.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2018. Ar putea fi usor. Ethereum, care cred ca a atins doar 500 de dolari sau se apropie, si-ar putea tripla valoarea„, a declarat acesta.

chart

La inceputul acestui an, Novogratz s-a retras oficial din industria financiara traditionala pentru a se concentra exclusiv pe investitiile in criptarea banilor. In ultimele luni, Novogratz a discutat cu multi investitori institutionali, care se pregatesc deja sa se angajeze in tradingul de cripto pana la sfarsitul acestui an, la lansarea bursei futures pe piata CME.

Miliardarul a remarcat faptul ca un mare „val de investitori institutionali” se indreapta catre piata de marfuri din intreaga lume, numind cateva companii importante, cum ar fi cea in valoare de 95 de miliarde de dolari Man Group si Fidelity Investments, care administreaza active de peste 3,2 trilioane de dolari.

In 2017, pretul Bitcoin a crescut de aproape 11 ori, de la aproximativ 900 dolari la 9.700 dolari in mai putin de 12 luni. In comparatie cu o crestere de 11 ori a valorii, o crestere de patru ori a pretului pare mai realista si mai probabila. In 2017, piata Bitcoin a fost condusa de consumatori generali si investitori ocazionali. Practic, nu a fost investit niciun ban de catre institutii in BTC.

Pana in 2018, expertii, printre care Novogratz, vicepresedintele Bitfury, George Kikvadze si CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, asteapta ca zeci de miliarde de dolari sa fie investiti in Bitcoin, impingand cota de piata la un trilion de dolari.

sursa: https://www.cnbc.com/2017/11/27/bitcoin-could-easily-reach-40000-by-the-end-of-2018-novogratz.html

4 comments

 1. Chris V spune:

  Hai la mai mare, atunci

 2. Stancea Alexandru spune:

  Si cand o sa cada (pentru-ca va venii si timpul asta !! ) sa te tii neiculita la pierderi …. !!!

 3. Ciupitu teodora spune:

  Teodora Ciupitu

 4. GIGI spune:

  este un adevar de care putina lume stie bitconul nu mai poate fi oprit ne nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *