McDonalds va accepta Bitcoin pana in 2018?

5 decembrie 2017 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

McDonalds va accepta Bitcoin pana in 2018? Stirile recente din spatiul mediatic despre Bitcoin ar putea fi foarte gustoase pentru iubitorii de fast food! Gigantii din domeniul pariurilor Betway au lansat cote pentru ca oamenii sa poata paria daca McDonalds va prelua si va accepta Bitcoin de anul viitor. Se pare ca aceasta crestere brusca a pretului si popularitatea criptomonedei au dus la un sentiment real ca gigantii fast-food-ului il vor accepta curand ca o metoda de plata.

mcbitcoin-300x227

Nu numai McDonalds ar putea accepta Bitcoin

Agentii de retail Argos se pozitioneaza la o cota de 4/5 pentru a incepe sa accepte platile Bitcoin pana la sfarsitul anului 2018, in timp ce gigantii British Airways indica in prezent o cota de 1/3 pentru a implementa metoda de plata revolutionara. In ceea ce reprezinta o miscare majora pentru ei si clientii lor, Amazon are cote de 6/4 conform Betway si se pare ca Bitcoin va fi acceptat mult mai repede decat era preconizat initial.

Dupa ce a lovit recent marcajul de 10 000 de dolari pe piata, Betway prognozeaza ca Bitcoin va continua sa creasca. Cotele curente de numai 11/8 sunt oferite de Bitcoin pentru a depasi marcajul de 20.000 $ pana la sfarsitul anului 2018, ceea ce arata sentimentul pozitiv din jurul celei mai uluitoare valute digitale.

Alan Alger, vorbind pentru Betway, a confirmat ca aceste cresteri pe care le-au asistat pentru Bitcoin ii determina sa creada ca pragul de 20 000 de dolari este usor accesibil pana la sfarsitul anului 2018. Acest lucru sugereaza in mod natural ca mai multi oameni vor investi in Bitcoin si va fi astfel considerata o forma de moneda pe care comerciantii cu amanuntul vor trebui apoi sa o accepte ca metoda de plata.

U5dsERa7ND85BC41Nh36wDha6ch9Vog_1680x8400

sursa: https://cryptodaily.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *