Rusia prognozeaza o crestere de pana la 40.000$ pentru Bitcoin

6 noiembrie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Membrii parlamentului din Rusia prognozeaza cresterea pe termen lung a valorii Bitcoin. Totusi membrii Dumei numesc miscarea ascendenta ca fiind de fapt o bula si avertizeaza asupra riscurilor extraordinare ale colapsului acesteia.

shutterstock_641377000

Anatoly Aksakov, presedinte al Comitetului pentru piata financiara pentru Duma de Stat, intr-un interviu acordat RT, a comentat cresterea Bitcoin care a ajuns la pragul de peste 7 000 de dolari, presupunand ca acesta ar putea atinge valoarea de 20 000 de dolari.

Volumele pietei de tranzactionare Bitcoin sunt destul de semnificative și exista un potential de crestere suficient. Va creste pana la o situatie critica. Nu si-a atins inca limita de crestere; piramida nu s-a umflat inca atat de mult incat sa explodeze. Ea va fi pompata din ce in ce mai mult … Pretul s-ar putea dubla sau chiar tripla, chiar ar putea creste pana la 20.000 de dolari „, a spus Aksakov.

Potrivit parlamentarului, cresterea este cauzata de discutiile publice despre cripto in mass-media si prognozeaza un trend ascendent.

Cred ca aceasta crestere este cauzata de discutiile active pe aceasta tema, iar acum multi oameni, inclusiv cei care au o gramada de bani in buzunare, cauta unde sa investeasca, sa vada ca Bitcoinul ajunge la cote maxime si se dovedeste a avea cea mai mare rentabilitate in lume intre toate instrumentele financiare. Bitcoin este o moneda mondiala; intreaga lume investeste in acest instrument „, a explicat Aksakov.

Un alt parlamentar rus a fost de acord cu aceasta prognoza, insistand, astfel, ca investitorii de criza ar trebui sa fie pregatiti pentru o eventuala prabusire a pietei cripto.

Bitcoin poate depasi 20.000 $ si chiar 40.000 $, sau poate chiar si maine se va prabusi la cinci dolari si un cent. Nu exista nimic sigur, nu exista active in spatele Bitcoinului, este vorba numai de interes speculativ„, a declarat Serghei Zhigarev, seful Comisiei Duma de Stat privind politica economica, industria, dezvoltarea inovativa si spiritul antreprenorial, intr-un interviu pentru Regnum.

russia-sings-praises-for-blockchain-but-not-for-bitcoin

sursa: https://www.coinfox.info/news/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *