BTR Vault – Ghid complet de utilizare

6 noiembrie 2017 securitate

Articol scris de Cristina Dinica

BTR VAULT este un serviciu exclusiv oferit de Bitcoin Romania ce ofera cel mai ridicat nivel de siguranta si securitate privind stocarea de cripto. Acest tip de wallet este unul  cold storage, respectiv wallet-ul nu este conectat la internet si nu poate fi accesat decat prin conectarea la un device tip desktop.

De ce BTR Vault?

poza btr vault 3

Cum utilizam BTR VAULT?

In momentul achizitiei de criptomonede prin intermediul platformei de tranzactionare, serviciul BTR Vault poate fi folosit ca o alternativa la stocarea de cripto in portofelele electronice, fie instalate pe smartphone-uri sau in varianta desktop.

btr vault in wallet

In momentul achizitiei de BTC sau ETH, clientul are 2 optiune de stocare: portofel electronic sau BTR Vault. Prin alegerea acestui serviciu, clientul are o serie de avantaje:

poza btr vault 3

 

Doresc sa fac o retragere din BTR Vault: cum procedez?

Daca doriti sa realizati o vanzare cripto din BTR Vault, trebuie mai intai sa dati click pe BTR Vault, acolo veti putea consulta soldul dumneavoastra actual, atat in fiat, cat si in cripto. Daca doriti sa faceti o vanzare, nu trebuie sa intrati in sectiunea Vinde Bitcoin sau Vinde Ethereum, intrucat valutele cripto sunt stocate in BTR Vault si acolo trebuie realizata operatiunea de vanzare.

click btr vault

 

O data accesata sectiunea BTR Vault de pe platforma, clientul descopera soldul sau actual, precum si doua optiuni asociate fiecarei cripto depuse: vanzare sau depunere.

poza nnnn

In momentul in care doriti sa retrageti cripto, va trebui sa dati click pe optiunea vanzare. Acolo veti descoperi doua optiune de a retrage cripto: fie prin cont bancar, fie printr-o adresa de portofel electronic. Pentru retragerea prin transfer bancar, comisionul este de 1%. Pentru retragerea intr-un portofel electronic, comisionul este de 2%.

poza modificata xxxx

Daca alegeti metoda de retragere in ron, atunci o sa aveti 2 optiune de retragere: prin transfer bancar sau cash prin Smith&Smith.

 

poza vvvv

Daca alegeti metoda de retragere portofel electronic, atunci utilizatorul trebuie sa furnizeze o adresa de portofel electronic si sa specifice cantitatea de cripto pentru retragere.

portofel btr vault

 

One comment

  1. Bitcoin spune:

    Am cumparat, usor de folosit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *