Pretul unui Bitcoin a scazut sub pragul de 7000 de dolari

7 noiembrie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul unui Bitcoin a scazut sub pragul de 7000 de dolari, aceasta corectie avand loc la o zi dupa ce a urcat peste nivelul de 7,600 de dolari. Aceasta mutare pe piata cripto reprezinta un declin de peste 400 dolari pe fondul tranzactionarii din decursul zilei de ieri, potrivit datelor indicate de CoinDesk Bitcoin Price(BPI).

Dupa cum s-a raportat anterior, preturile au urcat in decursul zilei de duminica la un nivel nou, inainte de a incepe sa se retraga. Declinul sub pragul de 7000 de dolari a inceput in jurul 18:58 UTC, potrivit BPI, piata scazand chiar pana la 6,948.57 de dolari. Inchiderea zilei de tranzactionare a avut parte de o redresare, Bitcoin fiind tranzactionat la aproximativ 6.989,64 dolari, in scadere cu aproximativ 5,6% pentru ziua de luni.

Datele de piata mai detaliate indica faptul ca scaderea pretului BTC este in contrast cu evolutiile pietei pentru alte criptomonede. De exemplu, pe datele de la CoinMarketCap.com, pretul monedei Monero a crescut cu peste 13% in ultimele 24 de ore. Ethereum, cea de-a doua cea mai mare criptomoneda conform capitalizarii bursiere, a crescut cu aproximativ 2,5% in ultima zi de tranzactionare.

Sesiunea de astazi s-a deschis la 6958.21 dolari per Bitcoin, acesta fiind si minimul inregistrat, maximul pozitionandu-se in jurul valorii de 7200 $.

coindesk-bpi-chart

sursa: https://www.coindesk.com/price/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *