$ 8.000: Goldman Sachs „prezice castigurile de pret pentru Bitcoin”

8 noiembrie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

$ 8000 este noul prag sugerat de Sheba Jafari, tehnicianul sef al Goldman Sachs. Acesta crede ca pretul unui Bitcoin ar putea avea castiguri semnificative pe termen lung si ar ajunge la aproape 8.000 de dolari, potrivit unui mesaj transmis clientilor companiei luni, conform Business Insider.

Chart-1-1024x475

Jafari a remarcat ca Bitcoin a depasit un target de la scaderea din iulie la 6.044 dolari, indicand potentialul unui „avans impulsiv” care ar putea atinge cel puțin $ 7.941, tinta minima pentru trei din cele cinci valuri de crestere. In acest moment, pretul ar trebui sa ajunga la o pozitie interesanta de urmarit pentru consolidare.

Pretul unui Bitcoin a fost de 7.201,2 $ marti dimineata, dupa ce a inregistrat o scadere de 3,19% in perioada anterioara de 24 de ore, potrivit coinmarketcap.com.

Chart-2-1024x479

Unii analisti au declarat ca fork-ul SegWit2x programat pentru 16 noiembrie determina, de asemenea, cresterea temporara a preturilor. Trevor Koverko, directorul executiv al Polymath, care se specializeaza in tehnologia criptomonedelor, a declarat ca oamenii ar putea sa cumpere Bitcoin inainte de fork-ul SegWit2x, in speranta de a castiga un altcoin suplimentar.

Woo si Tom Lee de la Fundstrat au subliniat de luni de zile ca SegWit2x ar putea duce la o corectie majora a preturilor, ca o mica parte a investitorilor care pana acum au alocat fondurile lor de la altcoins pentru obtinerea monedelor in urma SegWit2x, in acest moment realoca fondurile lor inapoi la altcoins.

Altii au sustinut ca este putin probabil ca pretul monedei digitale sa se prabuseasca brusc dupa fork, dat fiind faptul ca piata a avut o perioada relativ lunga de timp pentru a se pregati pentru aceast eveniment.

Bitcoin a avut castiguri mari de pret incepand cu luna iunie; acesta a crescut in mod constant si si-a mentinut pozitia dominanta a pietei totale de cripto, potrivit coinmarket.com. Astazi de exemplu, Bitcoin a reprezentat 60,61% din totalul pietei de capitalizare cripto, iar Ethereum detinea 14,34%. Pe 15 iunie, Bitcoin a detinut 39,14%, in timp ce Ethereum detinea 31,12%.

bitcoin-folk-logo

sursa: http://www.businessinsider.in/GOLDMAN-SACHS-Bitcoin-could-get-close-to-8000/articleshow/61536183.cms

https://coinmarketcap.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *