$ 7.500 si in crestere: Pretul Bitcoin pare gata de a dobori noi recorduri

9 noiembrie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

$ 7.500 de dolari este noul prag atins de moneda rege Bitcoin, dupa ce a refuzat sa cedeze presiunilor tehnice, dovedindu-si statutul de lider pe piata criptomonedelor.

coindesk-bpi-chart (1)

Bitcoins-a adunat in fire” miercuri pe parcursul zilei, folosind nivelul de 7000 $ ca suport, ridicandu-se spre nivelul de $ 7500. Suntem in prezent pe cale de a observa atingerea unui nou prag superior, respectiv cel de $ 8000, conform Goldman Sachs. De asemenea, retragerile vor continua sa fie atractive si suportul de 7000 de dolari ar trebui sa ofere acum un nou nivel de tranzactionare pentru piata.

Aseara BTC a inregistrat o crestere de 4,22% in ultimele 24 de ore si in aceasta perioada, preturile au urcat cu peste 270 de dolari, pe fondul unei opozitii crescande fata de viitorul fork Segwit2x, care pare putin probabil sa reusească sa actualizeze blocul de tip Bitcoin.

Cresterea opozitiei fata de codul bitcoin alternativ ar fi insemna sporirea cotei unui blocaj divizat in doua active rivale. Astfel, cresterea din jurul Bitcoinului a anulat speculatiile conform carora evenimentul ar putea sfarsi prin crearea de monede „Segwit2x” gratuite pentru posesorii de Bitcoin.

In ciuda previziunilor unei divizari, anularea acum aproximativ 15 ore a fork-ului Segwit2x nu ar fi putut oferi avantajele pe care titularii de Bitcoin le-au avut alaturi de BCH in luna august. In conditiile in care piata este susceptibila sa ramana volatila in perioada urmatoare, analiza actiunilor de pret sugereaza ca exista posibilitatea ca un raliu sa atinga un maxim record, desi sustenabilitatea oricaror castiguri este incerta.

Bitcoin

sursa: https://www.coindesk.com/price/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *