Mark Yusko: Bitcoin 25.000 $ in 2018 si 500.000 $ pana in 2024

31 iulie 2018 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Noi declaratii bullish despre Bitcoin, de data aceasta din partea unui manager de fond de hedging! Mark Yusko, fondatorul Morgan Creek Capital Management, a declarat ca Bitcoin va atinge un nou all-time high pana la sfarsitul lui 2018. Investitorul confirma predictia initiala, din luna aprilie, conform careia valoarea BTC va fi de 25.000 dolari pana la sfarsitul anului si 500.000 pana la sfarsitul lui 2024.

Mark Yusko

Mark Yusko afirma printr-un tweet in luna aprilie ca BTC va ajunge la valoarea de 25.000 dolari pana la sfarsitul lui 2018, 75.000 dolari pana in 2020 si 200.000 dolari pana in 2022, pentru ca in 2024 sa valoreze jumatate de million de dolari. Acesta nu se abate de la predictia initiala, dimpotriva. Desi deja la sfarsitul lunii iulie, fondatorul Morgan Creek Capital Management a declarat ca isi mentine perspectiva optimista. El justifica valoarea estimata prin puterea pe care o are efectul de retea asupra pietei crypto.

Potrivit acestei teorii, valoarea Bitcoin creste pe masura ce se extinde reteaua de comunicatii, prin inregistrarea mai multor utilizatori. In ceea ce priveste volatilitatea pietei, investitorul a spus ca fluctuatiile zilnice reprezinta “doar zgomot”, iar pe termen lung evolutia BTC va fi semnificativa. “Parerea mea din aprilie ramane neschimbata. Efectul de retea pe care il are Bitcoin este puternic si tot ce conteaza astazi este asigurarea dreptului de proprietate asupra retelei, pretul zilnic este doar zgomot”, a declarat Mark Yusko pe contul sau de Twitter.

In octombrie 2017, Yusko a prezis ca valoarea BTC ar putea ajunge la 1 milion de dolari, insa nu mai devreme de 10 ani. Astfel de predictii il claseaza pe Yusko ca fiind cel mai puternic sustinator al cryptomonedei, insa nu este singurul bull Bitcoin. Spencer Bogart, partener al Blockchain Capital si fost analist pe Wall Street, a spus recent ca piata crypto va avea un trend ascendent. “Bitcoin este un fel de cutie cu cremene acum, asteptand motive sa mearga mai sus”, a declarat acesta.

 

Sursa: https://www.ccn.com/bitcoin-price-headed-to-500000-in-six-years-hedge-fund-mgr/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *