Roger Ver si-a vandut un Lamborghini pentru a cumpara BTC

30 iulie 2018 bitcoin, blockchain

Articol scris de Cristina Dinica

Roger Ver a vorbit recent cu Naomi Brockwell, cunoscuta drept Bitcoin Girl, despre Bitcoin si tehnologia Blockchain. Ver, supranumit si Bitcoin Jesus, este unul dintre cei mai vechi investitori Bitcoin, a inceput sa investeasca in BTC in anul 2011, atunci cand pretul era de aproximativ 1 dolar. Puternic sustinator al cryptomonedei-rege, Ver a declarat ca si-a vandut un Lamborghini pentru a cumpara Bitcoin.

Lamborghini

Lamborghini este folosit deseori drept simbol al succesului pe piata crypto, multi traderi declarand ca si-au cumparat masina de lux din profiturile realizate. Roger Ver a spus ca detinea o astfel de masina inainte de aparitia Bitcoin, dar a vandut-o pentru a cumpara si mai multi BTC, cryptomoneda in care crede, indiferent de volatilitatea pietei.

Ver a declarat ca este atat de implicat in ceea ce priveste piata crypto deoarece Bitcoin si altcoins vor conduce la cresterea economiei globale. “Priviti cati utilizatori are [BTC] si cati comercianti are si cati oameni sunt ocupati sa-si petreaca timpul si banii si eforturile si resursele pentru a castiga cat mai multi bani”, a spus acesta.

Investitorul este renumit pentru faptul ca promoveaza Bitcoin si altcoins, in special Bitcoin Cash, si vorbeste frecvent la diferite evenimente dedicate cryptomonedelor. In interviul cu Naomi Brockwell, acesta a spus ca si-a vandut masina datorita iubirii sale pentru moneda digitala.

In ceea ce priveste Blockchain, Roger Ver a fost intrebat care este cel mai important aspect al tehnologiei registrului distribuit. Acesta considera ca cel mai potrivit domeniu de aplicare pentru tehnologia Blockchain este Bitcoin, dincolo de potentialele beneficii asupra industria turismului si in domeniul medical.

Roger Ver doreste sa utilizeze profiturile realizare din trading pentru a imbunatati nivelul de trai al oamenilor, fie ei saraci sau bogati. Acesta considera ca tot mai multi oameni ar trebui sa fie constienti de dezvoltarea tehnologiei Blockchain si de evolutia pietei crypto. Sistemul descentralizat al cryptomonedelor va conduce la o imputernicire a individului si numai astfel se va obtine “libertatea economica”.

 

Sursa: https://www.altcoinera.com/roger-ver-sold-his-lambo-to-buy-bitcoin/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *