Bitcoin Romania lanseaza al patrulea ATM Bitcoin in Cluj-Napoca

14 februarie 2017 bancomat, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin Romania anunta amplasarea oficiala a celui de-al patrulea BITCOIN ATM, in data de 14 Februarie, intr-o locatie noua: municipiul Cluj-Napoca. Astfel compania isi extinde serviciile de vanzare-cumparare BTC prin intermediul ATM-urilor, amplasand un BITCOIN ATM si in afara Bucurestiului.

16754528_1453557098001302_1655881967_n

Adresa noului sediu Bitcoin Romania din Cluj-Napoca este Strada Horea, numarul 4, unde clientii companiei din zona de nord-vest a tarii pot tranzactiona BTC. Programul de functionare al noului ATM Bitcoin din Cluj-Napoca este de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10:30-19:00.

Acesta va fi disponibil spre utilizare incepand cu deschiderea oficiala de Marti, 14 Februarie, cand o parte din Echipa Bitcoin Romania va asteapta cu mici surprize si un curs preferential, valabil de  Marti 14 Februarie pana Vineri, in data de 17.

Ne-am dorit sa le oferim clientilor nostri din afara Bucurestiului posibilitatea sa vanda si sa cumpere BTC intr-o locatie fizica, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze pana in capitala. Am ales municipiul Cluj-Napoca deoarece foarte multi utilizatori din aceasta zona ne-au solicitat amplasarea unui BITCOIN ATM si aici. Dorim astfel sa satisfacem cererea de pe piata si Cluj-Napoca este primul pas spre extinderea noastra la nivel national.”, a declarat George Rotariu, CEO Bitcoin Romania.

Asa cum si-a obisnuit clientii, Bitcoin Romania aduce imbunatari serviciilor oferite acestora. Astfel in noul sediul din strada Horea, numarul 4, va exista un operator. Acesta va veni in ajutorul noilor clienti, care pana acum nu au mai tranzactionat prin intermediul BITCOIN ATM-urilor si pot intampina dificultati.

Oferirea de servicii profesioniste si complete este foarte importanta pentru noi. Am vrut sa demonstram prin inaugurarea sediul din Cluj-Napoca ca putem iesi din zona noastra de confort, ca ne putem dezvolta la nivel national si ca putem evolua. Avem deja trei BITCOIN ATM-uri in Bucuresti, iar aducerea celui de-al patrulea in zona de provincie este un mare pas inainte pentru noi” a completat CEO-ul.

Detalii complete pot fi obtinute de asemenea pe site-ul oficial Bitcoin Romania (http://bitcoinromania.ro/) sau pe adresa de e-mail. (contact@bitcoinromania.ro)

 16736650_1453557068001305_2093676727_n

15 comments

 1. Vlad spune:

  Salut,
  Ma bucura foarte tare aceasta veste !
  In sfarsit exista si in Cluj un asemenea ATM, de mult ti mi-am dorit asa ceva.

 2. Nicolae spune:

  Care este suma maximă,în lei, de care ar dispune acest ATM?

  • Mirona Noru spune:

   Buna seara, pentru tranzactii mai mari de 10.000 de lei asteptam telefonul dumneavoastra la numarul fix afisat in sectiunea Contact. Va multumim!

 3. Adrian Ghita spune:

  Buna seara.As dori sa stiu daca va pot vinde 1 bitcoin si daca da cat as putea sa incasez pentru 1 bitcoin.
  Multumesc

 4. Joe Bauer spune:

  Hi, Would you please specify any identification requirements needed to sell Bitcoin at the Cluj Napoca location. I am from America, therefore I cannot open a BitcoinRomania account..I do have my American passport and driverslicense..Is that enough?..Thank You!

 5. July spune:

  Buna!Pot sa retrag de la acest bancomat bani depusi de catre altcineva din alta tara?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, va rugam sa cititi procedura de lucru din sectiunea ATM, acolo veti gasi toate detaliile. Va multumim!

 6. Daniel Petrescu spune:

  Buna ziua,
  Pentru achizitionarea de bitcoin cu
  bani cash trebuie sa-mi dezvălui identitatea ?

  • Cristina Dinica spune:

   Buna ziua!

   Documentul de identitate este necesar in cazul tranzactiilor de peste 5000 RON. Pentru mai multe informatii referitoare la tranzactionarea la ATM va rugam sunati la numarul 031.069.92.66.

 7. Bambi spune:

  Bună ziua, se pot tranzactiona si alte criptomonede? Multumesc.

  • Cristina Dinica spune:

   Buna ziua! La ATM-ul din Cluj puteti tranzactiona BTC (vanzare si cumparare) si ETH (momentan doar cumparare).

 8. alex C spune:

  nu mai exista acest ATM in Cluj Napoca ..din pacate!

  Va rog sa il readuceti sau macar actualizati informatia pe site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *