Lamborghini la vanzare: fondatorul Morgan Creek Capital vrea mai mult BTC

8 ianuarie 2019 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Jason A. Williams, fondatorul fondului digital de gestionare a activelor Morgan Creek Capital Management si-a pus un Lamborghini la vanzare pentru Bitcoin. Lamborghini este cunoscut ca fiind un simbol al succesului in general, dar mai ales pe piata crypto. Acesta este motivul pentru care multi traderi au declarat ca si-au cumparat masina de lux din profiturile realizate din tranzactiile cu cryptomonede.

In ciuda scaderii pretului Bitcoin pana la o valoare cu 80% mai mica fata de all time high-ul din decembrie 2017, fondatorul Morgan Creek Capital Management a hotarat sa isi vanda masina de lux. Acesta doreste fie sa primeasca BTC direct, fie sa cumpere Bitcoin cu banii pe care ii primeste.

Acest lucru este oarecum in opozitie cu gluma din comunitatea traderilor crypto – “when lambo”, care implica cumpararea vehiculului de lux cu profiturile exorbitante provenite din cryptomonede. “Voi face ceva care nu a mai fost facut niciodata in crypto. Voi vinde Lamborghini si imi voi cumpara Bitcoin. Ofertele in BTC sunt acceptate”, a scris Williams pe contul sau de Twitter.

Miscarea facuta de fondatorul Morgan Creek Capital Management nu este totusi prima vanzare de acest gen. In mod asemanator, Roger Ver a declarat ca la un moment dat a pus un Lamborghini la vanzare cu scopul de a cumpara Bitcoin. In cursul anului trecut, Ver, unul dintre cei mai vechi investitori in cryptomonede, a spus ca detinea o astfel de masina inainte de aparitia Bitcoin, dar a vandut-o pentru a cumpara si mai multi BTC. Cunoscut drept Bitcoin Jesus, investitorul a spus ca a luat aceasta hotarare pentru a-si arata iubirea pentru monedele digitale.

Date din cursul anului trecut au aratat ca Lamborghini a reusit sa marcheze sapte ani consecutivi de crestere a vanzarilor. Numai in 2017, producatorul de masini de lux a vandut 3.815 de masini. In ciuda faptului ca nu exista informatii concrete in acest sens, aparent multe dintre aceste masini au fost cumparare de catre traderi crypto.

 

Sursa: https://bitcoinist.com/btc-morgan-creek-lambo-bitcoin/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *