Legenda NBA Kobe Bryant va fi speaker in cadrul summit-ului TRON

22 noiembrie 2018 blockchain, tron

Articol scris de Cristina Dinica

Bitcoin Romania

Co-fondatorul si CEO-ul TRON, Justin Sun, a anuntat ca jucatorul de baschet Kobe Bryant va participa la summit-ul TRON din San Francisco ce va avea loc in luna ianuarie a anului viitor. Legenda NBA va fi unul dintre invitatii speciali in cadrul conferintei internationale niTROn 2019. Sun, un admirator declarat al baschetbalistului, a spus ca Bryant este un investitor genial”, ceea ce il recomanda pentru participarea la eveniment.

 Tron este una dintre cele mai utilizate retele blockchain de pe piata, iar fondatorul Justin Sun si-a propus o continua extindere. Summit-ul niTROn are scopul de a prezenta avantajele pe care blockchain le poate avea chiar si asupra unor industrii neimplicate in acest domeniu pana acum. Justin Sun va impartasi informatii referitoare la planurile de dezvoltare ale companiei, iar summit-ul va include si o sesiune speciala in care dezvoltatorii blockchain-ului TRON vor discuta aspecte tehnice. Kobe Bryant va fi speaker in cadrul summit-ului, urmand sa discute despre blockchain si cryptomonede.

Bryant va face parte din hall of fame-ul NBA in 2021, dupa o cariera de 21 de ani cu Los Angeles Lakers, pe parcursul careia a castigat si doua medalii olimpice de aur cu echipa americana de baschet. Dupa ce s-a retras din activitate, acesta a lucrat la o serie de proiecte media, dar aceasta este prima sa incursiune publica in lumea cryptomonedelor. Implicarea sa in acest domeniu ofera o posibilitate uneia dintre cele mai respectate figuri sportive din lume de a face cunoscute cryptomonedele milioanelor de followers pe care baschetbalistul ii are pe conturile sale social media.

 La inceputul lunii octombrie, fostul presedinte american Bill Clinton a participat la conferinta anuala Swell, sustinuta de Ripple, unde a afirmat ca tehnologia blockchain ofera posibilitati uluitoare”. Viitoarea aparitie a lui Bryant la summitul Tron este inca o dovada a faptului ca piata crypto a patruns in mainstream, depasind statutul de subiect de nisa.

 

Sursa: https://bitcoinschannel.com/kobe-bryant-selected-as-tron-summits-primary-speaker-•-live-bitcoin-news/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *