Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 8-9 Mai

10 mai 2019 analiza tehnica, bitcoin, blockchain, cryptomoneda

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

✖️ Pentru ultima analiză a acestei săptămâni am ales paritatea ADA/BTC. Aceasta ilustrează cel mai bine mișcarea de tip „full retracement” – în care prețul realizează o retragere completă (de unde și denumirea în engleză) a creșterii: este vorba de ascensiunea pe care ADA a început-o în 9 martie, chiar de la orizontala marcată „nivel pivotal”.Aceasta le-a adus cumpărătorilor un profit de 67 de procente, considerând deschiderea zilei ante-menționată și închiderea din 3 aprilie, realizată în canalul roșu de rezistență (zona importantă de ofertare).

✖️ În urma unei scurte distribuții pe care prețul a realizat-o aici, vânzătorii au intrat în control total asupra prețului: de la închiderea amintită mai sus, până ieri, aceștia au împins prețul în jos cu 45.8%, retestând un important nivel de pivot. Avem acest nivel pe grafic încă din luna martie, iar atingerea lui nu este neapărat surprinzătoare. E nevoie totuși de un lucru: intervenția cumpărătorilor în zona curentă pentru a susține prețul.

✖️ Chiar dacă pe parcursul sesiunii de ieri am avut o închidere sub 1012 satoshi (orizontala de jos, etichetată „pivot”), reacția care se poate observa la lumânarea de astăzi e una bună – însă confirmările vin abia după închiderea de pe Daily. Speculăm că ADA se află într-o zonă foarte oportună de cumpărare, atâta timp cât prețul nu intră sub pragul de la 900 satoshi.

✖️ Puteți cumpăra atât Cardano (ADA), cât și alte monede de tip ALTcoin direct de pe platforma noastră: https://trade.bitcoinromania.ro

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *