Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 6-7 Martie

11 martie 2019 altcoins, analiza tehnica

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* BNB/USD *

* Nu ne-am așteptat ca un update pentru paritatea de față să fie necesar într-un timp atât de scurt. Vinerea trecută am plasat pe grafic liniile de rezistență cu care BNB s-ar putea confrunta în viitor: de la $11.5 până la rezistența majoră de la $15, stabilită conform respingerilor de pe 1W. Ei bine, BNB-ului i-au trebuit doar 7 zile să realizeze o creștere de peste 42 de procente, luând cu desăvârșire toată lichiditatea din partea vânzătorilor (on the way up).

* Observăm că prețul a trecut cu foarte mare ușurință de primele două R-uri (de jos în sus), respectiv de zona $11.5-$11.8 și de canalul roșu aflat între $13.63 și $13.83. În funcție de reacția pe care acesta o va afișa în weekend-ul care se apropie putem afirma dacă ne aflăm la un top local sau nu. Un indiciu pentru această situație favorabilă vânzătorilor este distribuția (consolidarea) imediat sub nivelul negru îngroșat sau o respingere categorică, cum a fost cea de pe Bitcoin în data de 24 februarie.

* „Trecutul” arată că de fiecare dată când a ajuns în zona aceasta, BNB a consolidat în jurul canalului roșu înainte de a continua ascensiunea (cum a consolidat în jurul canalului verde înainte de a continua scăderea). Un argument favorabil cumpărătorilor implică situația prezentată: în cazul în care cumpărătorii doresc să continue creșterea pentru „a lua” și lichiditatea de la $17.5, ultimul punct de maxim, aceștia vor fi nevoiți să consolideze sau să corecteze înainte. Să nu uităm totuși că aprecierea curentă însumează un procentaj de peste 230% de la $4.5, nivelul de suport de la care creșterea a plecat.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *