Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 30 Ianuarie-1 Februarie

1 februarie 2019 analiza tehnica

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* DigiByte *

* Paritatea rezervată pentru comentariul de astăzi: DGB/BTC.

* În primul rând, ținem să precizăm faptul că am omis evoluția monedei din perioada 2-20 iunie 2017, respectiv cea care ducea către pragul ~2000 satoshi, din două motive:

primul – fiind o mișcare foarte impulsivă, graficul devine mai greu de observat, fiindcă celelalte lumânari (la care ne aflăm acum) devin mult prea mici

al doilea – este probabil ca prețului să-i ia foarte mult timp până să atingă din nou nivele asemănătoare; datorită sentimentului speculativ ridicat care a existat, graficul devinde foarte greu de analizat în zona respectivă

* Ținând cont de această introducere, să trecem direct la analiză: nivelul principal al structurii observabile în grafic este 346 satoshi, orizontală cu rol pivotant. Ce înseamnă acest lucru? – Nivelul respectiv oferă atât suport, cât și rezistență, în funcție de direcția din care prețul se apropie pentru a-l testa. Ultimul „rol” adoptat de acesta este cel de rezistență: în 29 noiembrie 2018 DigiByte este respins de vânzătorii care au protejat această linie, realizând un „S/R flip”. Tot de aici a început și formarea structurii curente, care se poate concretiza într-un triunghi descendent („flat bottom descending triangle” – denumirea originală) cu baza la 238 satoshi.

* S-ar putea ca în urma consolidării, DGB să afișeze un breakout, însă trebuie să ținem cont de faptul că ne aflăm într-un bear market și că strunctura este una bearish. Probabilitatea înclină tot în favoarea vânzătorilor și o continuare a declinului spre nivelul de jos – 155 satoshi – este de luat în considerare.

* În încheiere: putem discuta de o evoluție aflată în controlul cumpărătorilor doar în cazul în care DGB redobândește nivelul 350 satoshi și afișează o creștere susținută peste acesta.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *