Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 3-4 Decembrie

5 decembrie 2018 analiza tehnica, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* Ethereum *

* Comentariul de astăzi vine ca o continuare a ultimei analize pentru ETH/USD, al cărei grafic îl puteți găsi aici. A trecut exact o săptămână de la ediția respectivă a Jurnalului Crypto, iar informațiile oferite în plus, pe care piața le pune la dispoziție, oferă setup-uri noi:

* În primul rând, observăm reacția pe care prețul a avut-o în dreptul canalulului roșu, etichetat ca fiind rezistență – locul în care am plasat un ochi semnalează faptul că ETH nu a reușit „să învingă” această zonă încă de la prima testare. Acest lucru nu înseamnă că-i va determina pe cumpărători să renunțe; să nu uităm că structura principală și sentimentul predominant al pieței este în continuare bearish. Stabilirea unui bottom se face prin testări și retestări atente ale nivelelor de interes (suport și rezistență).

* În al doilea rând, linia orizontală de la $118.73, etichetată de asemenea cu „rezistență”, a jucat un rol pivotant în ultimele zile: trecerea prețului peste, care a avut loc sâmbătă, 1 decembrie, a transformat-o pentru aproximativ 16 ore în suport. Invalidarea acesteia a fost continuată de o retestare din sens inferior – ceea ce le-a confirmat vânzătorilor faptul că rolul adoptat de acest nivel este – din nou – de rezistență. A urmat o scădere de 11.85%, până la $106.2, nivel pe care ETH l-a testat de două ori într-un interval de numai 4 ore.

* Îndrept atenția dvs. către partea din dreapta jos a graficului, acolo unde am marcat cele două linii orizontale cu roșu: una jos, la $106.2, nivelul menționat anterior, și una sus, la $115.29 . Din punctul meu de vedere, range-ul oferit aici de ETH poate oferi un potențial setup de cumpărare în cazul în care $106 este depășit printr-un SFP (Swing Failure Point). Altfel formulat: dacă Ethereum „înțeapă” acest nivel ($106.2) dar își revine peste într-o perioadă scurtă de timp, care nu include o închidere pe timeframe-ul ales de noi – o oră – atunci o retestare a canalului roșu de rezistență mi se pare următoarea mișcare posibilă. Repet: 1H nu are voie să afișeze o închidere sub $106 pentru ca cele menționate mai sus să rămână valide. În caz contrar, ETH are șanse să viziteze minimele.

Până data viitoare, spor& trade safe
– Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *