Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 28-29 Ianuarie

30 ianuarie 2019 analiza tehnica, tron

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* Tron *

* După stabilirea unui punct de maxim în luna mai a anului trecut, TRX suferă un declin de peste 70% în evoluția sa față de Bitcoin. Trendul descedent s-a întins pe o perioadă de aproximativ 80 de zile, până în etapa de acumulare pe care am încadrat-o într-un chenar albastru. Cum ne putem da seama ușor de acest lucru?

Prețul a lăsat în urmă stabilirea de noi minime (și implicit „lower highs”) și în loc să afișeze o acțiune de tip bearish, a stabilit un interval de consolidare. Aici, TRX a petrecut mai bine de 130 de zile, timp în care participanții la piață au fost fie nevoiți să păstreze strategia de „HOLD„, fie să facă trading într-un range restrâns, de doar 30 de procente.

* Ultimele 3 săptămâni din chenarul albastru de jos au afișat o creștere constantă a prețului, stabilind închideri din ce în ce mai sus în fiecare zi. Într-un final, mai specific în 21 decembrie, inevitabilul s-a întâmplat: TRX/BTC reușește să „se decupleze” din perioada de acumulare, stabilind un breakout hotărât, în urma căruia prețul a început să realizeze o serie de higher lows. Pentru o mai bună observare a acestora, le-am marcat cu liniuțe negre. Un termen popular al ascensiunilor de ascest fel este „stair climbing” – datorită faptului că prețul lasă impresia că urcă scările.

* În cele din urmă, Tron atinge un punct de maxim local în 10 ianuarie – 858 satoshi – nivel de la care a afișat prima corecție semnificativă, înregistrând 30,82 de procente. În ciuda acestui număr mare, moneda nu a întrerupt seria de „HLs”, urmând ca două săptămâni mai târziu să se apropie din nou de acest nivel, pe care nu a mai reușit însă să-l depășească. Faptul că prețul „a adunat” lichiditate deasupra acestuia, indică posibilitatea unei alte creșteri până peste nivelul marcat.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV