Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 25-26 Februarie

4 martie 2019 analiza tehnica, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* Ethereum *

Volatilitate. Cuvântul care ar putea descrie cel mai bine acțiunea afișată de ETH/USD. Comentariul începe de la linia roșie punctată:

* Ethereum a avut un început de săptămână foarte promițător: reușind breakout-ul din canalul marcat cu albastru deschis, printr-o închidere peste $138.2, prețul monedei s-a îndreptat repejor către $151.59, nivel de rezistență pe care l-am adăugat odată cu graficul curent. Deși se observă treceri minore ale prețului peste acesta, timp de mai bine de 4 zile ETH n-a obținut mult-așteptata închidere peste. Partea superioară a lumânărilor s-a concretizat într-o multitudine de umbre, iar cea inferioară – a stabilit o serie de noi minime (higher lows).

* PA-ul s-a dezvoltat ușor într-un alt triunghi ascendent („Flat top ascending triangle” – denumirea originală a formațiunii) care a concluzionat într-un alt breakout sâmbătă seara, în jurul orei 18. Creșterea a durat 12 ore, a conținut o depășire a ultimului maxim local, aflat la $167 (nivel marcat cu o linie albastră), mișcare menită să atingă alte poziții de stop ale traderilor. Având parte de lichiditatea necesară, prețul s-a întors în sens opus pentru a stabili un episod de corecție al acestei ascensiuni: ETH găsește un prim suport în canalul de confluență aflat între $133.83 și $138.2

* Scăderea a însumat un declin de 19.55% iar consolidarea în zona curentă pare că va continua. Trebuie să înțelegem un lucru: atât BTC cât și ETH se află într-un „range” (o zonă largă pentru timeframe-ul ales de noi, în care prețul monedelor oscilează de la minim la maxim într-o perioadă scurtă de timp). Considerând respingerea de sâmbătă și amploarea cu care aceasta s-a dezvoltat, putem schița ideea că range-ul în care ETH se află momentan este ~ ($80 – $170). Pozițiile de long la suport și cele de short la rezistență se dovedesc foarte profitabile într-o zonă de acest tip.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *