Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 15-16 Mai

17 mai 2019 analiza tehnica, cryptomoneda, ripple

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

? XRP/USD 1D ?

? Am văzut cu toții ce creștere impresionantă a realizat Ripple pe parcursul zilei de marți, 14 mai: 25% într-o singură zi, considerând volatilitatea de la deschiderea lumânării, până la închidere. În mod cert, prețul parității prezentate a fost influențat și de XRP/BTC, care a avut o performanță la fel de bună. Două zile mai târziu, acesta „înțeapă” nivelul orizontal de la $0.46, unde probabil se aflau pozițiile de stop loss plasate la ultimul punct de maxim (stabilit în 24 decembrie 2018). În cazul în care doriți să luăm în considerare și extremitățile wick-urilor (umbrelor) din ultimele 4 zile, atunci putem spune că XRP a reușit o performanță de 49.2 procente înspre nord, procentaj în urma căruia cumpărătorii au marcat un prim profit.

? De asemenea, am folosit o unealtă foarte simplă pentru a anticipa un prim nivel de interes al taurilor pe parcursul acestui declin: este vorba de Fib Retracement și este probabil să fiți familiarizați cu acest „tool” datorită popularității sale. Considerând deschiderea de marți ca punct de plecare și închiderea de ieri ca maxim local, obținem nivelul de retragere (0.618) la $0.36, chiar în dreptul liniei roșii orizontale. Pentru a avea un grafic cât mai ușor de observat, n-am păstrat întregul Fibo, ci doar nivelul de interes.

? În încheiere precizăm faptul că o retragere până în canalul albastru invalidează prezumția bullish a acestui grafic. Dacă XRP/USD intră sub $0.34, este destul de probabil ca declinul să nu se oprească acolo. Vă dorim un weekend plăcut și atenție la risk management!

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *