Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 13-14 Martie

15 martie 2019 analiza tehnica, bitcoin

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* ADA/BTC *

* După cum ne-am obișnuit, ultima zi a săptămânii vine cu o actualizare pentru una dintre monedele de tip ALTcoin, cu o capitalizare mai mică decât BTC sau ETH. Dacă săptămâna trecută discutam despre BNB și creșterile procentuale uriașe pe care acesta le realiza, astăzi avem o altfel de structură prezentă pe grafic: una care încă nu și-a început ascensiunea, ci așteaptă să facă „breakout”.

* Primele două rezistențe sunt 1286, respectiv 1358 satoshi. Testările acestor nivele, pe care prețul le-a realizat până în prezent, au condus la respingeri de peste 20% în două cazuri diferite: odată în 23 septembrie 2018 iar cealaltă dată în 10 ianuarie anul acesta. Pentru o observare mai ușoară a datelor în cauză, am plasat săgeți roșii la aceste respingeri. Totuși, după cum bine știm, testările multiple ale aceluiași nivel duc la o „slăbire” a acestuia; fiecare atingere nouă are șanse mai mari decât cele precedente „să învingă” nivelul de rezistență pe care vânzătorii încearcă să-l protejeze de mai bine de 6 luni.

* O închidere peste orizontala etichetată „Neckline” (linie de gât a formațiunii complexe de Head& Shoulders) ar putea conduce la un breakout reușit și o retestare a canalului albastru, aflat între 1800 și 1840 satoshi. Acesta reprezintă ultima „zonă de supply” a vânzătorilor, una pe care este probabil ca aceștia să o respingă, însă până acolo putem discuta de o creștere de 40 de procente.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV