Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 13-14 Mai

15 mai 2019 analiza tehnica, cryptomoneda, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

➡ ETH/USD, macro-perspectivă asupra graficului (logaritmic) de 1D (Daily)

✖ În ultimul comentariu am analizat această paritate dintr-o perspectivă mult mai mică, de 15 minute. La vremea respectivă prețul „a vânat” lichiditatea stopurilor de la $192 (stabilite de punctele de maxim din 8 aprilie și 6 mai), mișcare în urma căreia prețul a efectuat o retragere de 11.7 procente. Reușind să transforme zona ~$170 în suport (precizând că aceasta a oferit rezistență în trecut), ETH a început o creștere puternică, de peste 30%, în doar 5 zile. În mod cert, aceasta a fost susținut și de ETH/BTC, paritatea care a început să ofere semnale bune din partea cumpărătorilot.

✖ Am ascuns etichetele de suport și rezistență din jumătatea inferioară a graficului deoarece prețul le-a depășit cu desăvârșire. Nivelele principale de interes, în perioada imediat următoare, sunt următoarele:

1⃣ Intervalul roșu, aflat între $241 și $247, reprezintă prima rezistență mai importantă, acum că $210 a fost depășit. Acesta s-a stabilit odată cu „swing high-ul” din 22 septembrie, chiar sub săgeata roșie din partea stângă a graficului

2⃣ $255, nivel orizontal reprezentat de ultimul punct de maxim, stabilit în pennant-ul care a dus la marea scădere de peste 60%. Aici se poate creea lichiditate în cazul în care ETH respinge în urma unei „înțepături” prin acesta

3⃣ Ultimul, dar nu cel din urmă, e un nivel de suport, spre deosebire de celelalte: este vorba despre celălalt canal roșu, aflat în dreptul a $210. În cazul unei retrageri, merită să observăm reacțiile de aici.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *