Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 11-12 Martie

13 martie 2019 analiza tehnica, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* ETH/USD *

* Majoritatea cryptomonedelor cu capitalizare de top se află într-o poziție precară. Datorită acțiunii „choppy” a prețului pe care o afișează, ETH nu face excepție de la această premisă: aceasta n-a petrecut doar ultima săptămână într-un range restrâns, ci ultimele 16 zile, fără a avea fluctuații mai mari de $19 (considerând minimul și maximul din perioada dată). După cum ne-a obișnuit piața crypto, perioadele de consolidare în care prețul acumulează tensiune sunt cel mai adesea urmate de volatilitate crescută. Pentru a specula corect direcția acesteia, trebuie să privim graficul și reacțiile acestuia la nivelele de interes.

* Un prim nivel de acest fel e $127.5, datorită transformării pe care acesta a adoptat-o: din rezistență în suport la (re)testarea post-breakout. Foarte aproape de acesta se află $125, un alt nivel orizontal cu rol pivotant, datorită sensului pe care ETH l-a adoptat în urma consolidărilor în jurul acestuia. Ultima orizontală pe care o urmărim, în cazul unui declin pe termen scurt, este $116.3. De partea cealaltă (a cumpărătorilor) avem „equal highs” la $145, ceea ce înseamnă că avem și stop loss-uri în zona respectivă. Deși pare mai puțin probabil în acest moment, o creștere până la nivelul respectiv nu este de neluat în calcul.

* Având în vedere consolidarea (destul de lungă) pe care Ethereum o realizează în jurul canalului albastru, putem spune că taurii nu sunt nici pe departe la fel de prezenți în zona aceasta pe cât au fost acum o lună, în timpul ultimei creșteri susținute. E foarte probabil ca aceștia să-și dorească o intrare mai bună, la un nivel inferior.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *