Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 1-2 Aprilie

3 aprilie 2019 altcoins, analiza tehnica, criptomoneda, cryptomoneda, ethereum, investitie, tranzactionare

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* ETH/USD *

Wow. Ce mișcare puternică a afișat Bitcoin pe parcursul sesiunii de ieri. După cum ne-am obișnuit, pe acesta îl vom discuta luni, împreună cu acțiunea prețului care urmează să se desfășoare în ce a mai rămas din săptămâna curentă. Până atunci, haideți să analizăm ce a făcut ETH/USD și să încercăm să ne dăm seama încotro se îndreaptă:

* Avem câteva săgeți micuțe de care ne-am ajutat pentru o plasare mai ușoară pe grafic a explicațiilor. Vom începe cu cea roșie: aceasta marchează începutul ultimei săptămâni și punctul de plecare al comentariului de azi. Observăm că după o retestare a pragului inferior din canalul albastru de confluență, realizată cu succes de către cumpărători, aceștia au continuat dezvoltarea prețului printr-o ieșire din acest interval, găsind o primă rezistență la $146. Aici, ETH a răspuns printr-o scădere ușoară, de doar 3.5%, realizată în timpul următoarelor 3 zile.

* Ceea ce a urmat a fost cu adevărat partea în care piața crypto ne-a surprins: BTC a avut o creștere de peste 20% într-o singură oră. Deși majoritatea monedelor n-au reușit aceeași performanță, acestea au urmat liderul după o scurtă corecție față de paritatea cu BTC (probabil din cauza sentimentului de FOMO – fear of missing out – care i-a cuprins pe mulți la momentul respectiv). Ethereum a depășit ambele rezistențe (etichetate pe grafic) de la $151, respectiv $157, dintr-un singur foc (aici am plasat a două săgeată – cea portocalie). Ba chiar mai mult de atât – închiderea de pe 1D afișată ieri pare să fie una promițătoare și favorabilă cumpărătorilor. Un singur indicator de pe grafic nu se află în tandem cu închiderea și sentimentul bullish: volumul. Am plasat un ochi în partea de jos a graficului pentru a observa „explozia” mult prea mică de volum pe care ETH a avut-o ieri. În urma unei consolidări de 35 de zile cu volum descendent, acesta ar fi trebuit să fie mai puternic pentru a marca sfârșitul unei perioade de acumulare.

* Știm cu toții că volumul poate apărea și mai târziu. Desigur, este probabil ca acest lucru să se întâmple, dar recomandăm asigurarea unui profit în zona aflată între linii punctate ($175 – $183), unde a avut loc stabilirea ultimei „zone de supply” (una pe care vânzătorii vor încerca să o apere). Rămâne de văzut până la finalul săptămânii cum vor decurge lucrurile. Weekly close ar putea oferi informații folositoare.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

2 comments

  1. Leontina Pana spune:

    Scuze eu sunt o persoana de 64de ani cum se procedează daca vrei sa intri in posesia banilor din tranzacții Troni -Euro

    • Mirona Noru spune:

      Buna ziua, asteptam telefonul dumneavoastra la +40760.43.10.63 si un operator va va ghida pasii spre a finaliza cu succes tranzactia. Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *