Jurnalul Crypto – Analiza Săptămânii 28 Ianuarie-3 Februarie

4 februarie 2019 analiza tehnica, bitcoin

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* Bitcoin *

* Evoluția ultimei săptămâni, începută la linia verticală roșie, a adus cu sine o dezvoltare a prețului foarte asemănătoare cu cea a săptămânii precedente. Pentru a putea observa și mai ușor acest lucru, am încadrat cele două sesiuni în elipse negre, în partea din dreapta a graficului. Până în acest moment, Bitcoin a reușit să-și păstreze seria de „higher lows”, începută marți, 29 ianuarie.

* Deschiderea primei lumânări a săptămânii trecute, a atras cu sine o presiune impusă de vânzători, urmând ca aceștia să marcheze o reducere a prețului de 4,8 procente, stabilind un minim (local) la $3422. Un alt element important pe care vânzătorii l-au obținut a fost transformarea nivelului $3550 din suport în rezistență, lucru care se poate observa din multiplele tentative ale prețului de a evolua peste. Deși sâmbătă cumpărătorii au reușit o închidere deasupra, creșterea nu a fost deloc susținută iar prețul a fost nevoit să se retragă din nou.

* După cum spuneam în introducere, ultima săptămână a avut aceeași lipsă de volatilitate ca perioada 21-27 ianuarie. Între închiderea minimă și cea maximă am avut o creștere de doar 3,94%. Nivele pe care noi recomandăm să le urmăriți sunt:

– $3368 – nivelul „S/R flip” – dacă participanții la piață devin interesați și transformă nivelul respectiv în suport (în cazul unei testări), atunci locul respectiv poate reprezenta o oportunitate bună de cumpărare

– $3757 – nivelul „de pivot” – simplu: atâta timp cât BTC evoluează sub acest nivel, nu putem vorbi de o acțiune a prețului aflată în favoarea cumpărătorilor

Spor& trade safe.
– Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Bitcoin Romania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *