Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 25-26 Martie

27 martie 2019 analiza tehnica, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* ETH/USD *

* Deși am păstrat aceleași nivele de interes, fie că e vorba de suporturile la care cumpărătorii și-au dovedit interesul sau de rezistențele la care vânzătorii au impus presiune asupra prețului, graficul de astăzi are un outlook puțin diferit din cauza timeframe-ului pe care l-am schimbat de la 4H la 1D. Săgeata portocalie cu vârful în jos indică începutul săptămânii trecute, perioadă pe care o vom analiza împreună, după cum urmează:

* Pentru a înțelege încă de la început cât de mică a fost volatilitatea acestor zile, precizăm faptul că ETH a avut o discrepanță de numai $9,88 între maximul și minimul săptămânii ($144,88, respectiv $135). Dacă transpunem aceste numere în procentaje, vom obține o diferență de 6,82% – o evoluție slabă a prețului, în care participanții la piață nu și-au mai arătat puterea de cumpărare/ vânzare pe care am văzut-o cu toții în lunile ianuarie – februarie.

* Chiar dacă luni (25 martie) prețul „a înțepat” pentru o perioadă scurtă de timp pragul inferior al canalului albastru (aflat la $133,9), urșii nu au reușit să obțină nicio închidere sub acest nivel. Considerând ultimul „close” care se încadrează acestei ipoteze, putem afirma că au trecut mai bine de 21 de zile de la ultima amenințare a acestora. Pentru a sumariza cât mai mult acțiunea prețului dintr-o perspectivă macro, vom pune problema astfel: atâta timp cât prețul ETH-ului evoluează peste canalul albastru, sentimentul predominant e bullish; desigur că reciproca se aplică și că acesta se schimbă într-unul bearish de fiecare dată când Ethereum intră sub $134, cu atât mai mult atunci când acest nivel mai oferă și rezistență.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *