Jurnalul Crypto – Analiza Săptămânii 11-17 Martie

18 martie 2019 analiza tehnica, bitcoin

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* Bitcoin *

* Deși în ultimul comentariu vis-a-vis de evoluția Bitcoin speculam o probabilitate înclinată în favoarea vânzătorilor, la prima testare a canalului roșu, observăm că aceștia n-au reușit performanța dorită: weekendul 9-10 martie a adus cu sine respingeri atât în canalul roșu ($4027 – $4043), cât și la $4008, nivelul orizontal marcat cu o linie neagră punctată. Puțin mai jos putem observa și respingerile din apropierea nivelului $3882, mișcări care au constituit un episod de consolidare pentru BTC până la trecerea peste $4045.

* Graficul afișează multiple transformări de tipul „S/R flip” – adică un fost nivel de rezistență devine suport (sau invers) – atât la $3757 cât și la $3882. Iată că acest tip de acțiune a prețului o putem observa și mai sus, la zona în care prețul evoluează momentan: ținând cont de faptul că BTC a consolidat aproape 20 de zile într-un range restrâns (care n-a constituit decât o diferență de 6,5% între închiderile maxime și cele minime), aflat sub intervalul marcat cu roșu, impulsul pe care cumpărătorii l-au reușit sâmbătă (16 martie) a adus cu sine o altă transformare a fostei rezistențe într-un nivel de suport (cel puțin local).

* Evoluția pe termen scurt depinde foarte mult de capabilitatea BTC-ului de a rămâne peste pragul psihologic de la $4000. În cazul în care zona roșie sau nivelul orizontal punctat continuă să ofere suportul necesar prin ofertele cumpărătorilor, atunci putem asista la o continuare a creșterii până în zona $4200. În caz contrar, nivelul de pivot de la $3757 poate rămâne o alternativă solidă de cumpărare a taurilor.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *