Jurnalul Crypto – Analiza 7.10.19 – BTC/USD

7 octombrie 2019 Uncategorized

Articol scris de Cristian Bot

BTC/USD, 1h, micro-range

▪ În comentariul de astăzi vom reduce perspectiva de la una macro, precum cea folosită vineri în analiza dedicată capitalizării totale a monedelor de tip ALTcoin, la una micro – pentru a putea observa dezvoltarea prețului de pe parcursul săptămânii trecute (sesiune care începe de la data marcată de linia roșie verticală). Plecând de aici, observăm că primele atingeri ale canalului verde ($8212 – $8238) au oferit un oarecare nivel de suport, prag de la care cumpărătorii au reușit performanța de a marca 3 procente în sens pozitiv. Ultimul nivel de suport (marcat de linia roșie orizontală) pe care prețul l-a stabilit înainte de a afișa o „rupere a structurii”, a devenit rezistență la retestarea din sens negativ, lucru care i-a determinat pe vânzători să continue presiunea impusă asupra prețului.

▪ Această consolidare „choppy” (adică foarte volatilă) a mai ținut prețul în jurul canalului verde până vineri (4 Oct), urmând ca în weekend acesta să transforme zona respectivă în rezistență. În urma acestui comportament, prețul a continuat un declin de 4,6 procente, măsurat de la ultima deschidere din interiorul zonei hașurate, până la cea mai joasă închidere pe care Bitcoin a marcat-o la data realizării acestui comentariu. În urma acesteia, observăm că prețul s-a bucurat de o creștere destul de bună, una menită (probabil) să sperie pozițiile de short (vânzare) intrate prea târziu în piață. Deși niciun nivel major din partea inferioară a graficului nu a fost atins (linia neagră îngroșată de la $7720 sau canalul albastru deschis cuprins între $7620 și $7650), încă ne așteptăm ca acest lucru să se întâmple. Singurul element care ar putea conduce la invalidarea acestei ipoteze ar fi o altă dezvoltare a prețului deasupra intervalului verde.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2019 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *