Jurnalul Crypto – Analiza 29.1.20 – ETH/USD

29 ianuarie 2020 analiza tehnica, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

◾ #ETHUSD, 4 ore

▪ În comentariul dedicat pieței ETH/USD, pe care l-am realizat săptămâna trecută (în 23 ianuarie), speculam două posibile scenarii:

▪ O transformare în suport a nivelelor care constituie „Fosta zonă de rezistență”, acordând orizontalei de la $151 o importanță mai ridicată. Acesta nu a fost atins pe parcursul ultimelor șapte zile.

▪ Cumpărătorii s-au mulțumit cu nivelul care constituie pragul superior al acestei zone: $157. O săgeată verde a fost plasată în locul în care reacția aceasta a avut loc. În urma ei, ETH/USD s-a bucurat de o creștere de peste doisprezece procente, măsurând mișcarea de la $158,9 (cea mai joasă deschidere din zona respectivă), până la $178,2 (cea mai înaltă deschidere din dimineața aceasta).

▪ Cel de-al doilea scenariu – încă valid – specula o atingere a limitei superioare a canalului în care prețul se află momentan: $175 – $183 – ambele nivele fiind marcate pe grafic cu linie întreruptă. Zona curentă reprezintă ultima zonă de distribuție a prețului, una din care ETH avea să continue toamna trecută trendul descendent. Probabilitatea ca acum să continue trendul ascendent există, însă cumpărătorii au nevoie de o consolidare în zona curentă pentru a dovedi faptul că această creștere e susținută.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2019 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *