Jurnalul Crypto – Analiza 18.10.19 – XRP/BTC

18 octombrie 2019 altcoins, analiza tehnica, ripple

Articol scris de Cristian Bot

◾ XRP/BTC, 1W, macro-perspectivă, update

▪ Știți bine că ultima zi a săptămânii vine întotdeauna cu un update pentru o monedă de tip #altcoin. Dacă în ultimele comentarii am luat monede precum EOS sau Bitcoin Cash pentru a le observa evoluția prețului față de BTC, iată că în această actualizare vom face lucrul acesta pentru Ripple. Ultimul update dedicat acestei parități a avut loc în 13 septembrie – cu puțin peste o lună în urmă. La vremea respectivă, XRP/BTC avea să-și găsească punctul de minim în zona pe care a ales-o drept suport: ~2500 satoshi. Prețul a petrecut opt săptămâni în preajma nivelului respectiv, selecționând cu atenție o nouă linie orizontală care să servească drept suport: cea roșie, de la 2530 sat.

▪ În urma acestui comportament pe care prețul XRP/BTC l-a afișat, cumpărătorii au dat startul unei creșteri de aproape 50 de procente, una pe care au stabilit-o în 5 săptămâni (ceea ce ar conduce la o creștere de aproximativ 10 procente pe săptămână). Pe parcursul acestora, închiderile lumânărilor au fost de fiecare dată mai înalte decât deschiderile precedente, lucru care a condus la materializarea a 5 lumânări verzi. În tot acest timp, niciunul dintre nivelele pe care le păstrasem pe grafic nu a fost testat. Ținând cont de dezvoltarea prețului, este probabil ca următorul nivel pe care participanții la piață să-l atingă să fie aflat la pragul superior.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2019 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *