„Insula Ethereum” Mauritius doreste sa devina un paradis Blockchain

18 iulie 2017 blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Insula Ethereum” sau Mauritius va inaugura un nou centru de dezvoltare a blockchain pe coasta Africii, asteptand sa gazduiasca dezvoltatori de tehnologie blockchain si inovatori in domeniu, pentru propriul sau beneficiu.

725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy80MDc1ODUzOTk4YjhmMmE1Y2FiZjI0ZjllODM0NzRmYy5qcGc=

Un start-up important al companiei Ethereum, Consensys, vizeaza tinutul micutei insule tropicale Mauritius de pe coasta de est a Africii, ca tinta pentru ultimul sau parteneriat. Dezvoltatorii Ethereum spera sa formeze un centru tehnologic pentru a beneficia atat de reglementari mai usoare, cat si de a contribui la cresterea economiei tarii gazda. Pentru Consensys, acest hub ar ajuta start-up din „Insula Ethereum” sa devina mai vizibil in pietele blockchain asiatice si africane, precum si in alte parti ale lumii, dar ar fi, de asemenea, o mare tehnologie si un impuls economic pentru tara africana.

Cresterea blockchain, cresterea unei tari

Pe masura ce capitalul tehnologic creste pe insula, acesta atrage mai multi inovatori. Entuziasmul privind tehnologia revolutionara Blockchain este doar una dintre cele mai noi tehnologii care se incadreaza in afara punctelor fierbinti geografice obisnuite. Reglementarile blande reprezinta un interes sporit, iar potentialul de crestere in aceste natiuni mai mici este ceea ce aduce inovator tehnologia pentru ele.

Am remarcat in intreaga lume ca tehnologia blockchain, in special Ethereum, capteaza si conduce o crestere incredibila a afacerilor„, a spus Lubin, fondatorul Consensys. „Dar acolo unde vedem o tractiune extrema in jurisdictii mai mici, care sunt mult mai omogene in ceea ce priveste concentrarea si intentia lor, si unde exista o forta puternica de sus in jos de la guvern, aceste tehnologii vor face un salt important si statele vor profita de acestea in beneficiul lor.”

Ethereum-island

sursa: https://futurism.com/ethereum-island-may-soon-exist-off-the-coast-of-africa/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *