Industria blockchain se indreapta spre o noua ordine digitala (Putin)

17 iulie 2017 accepta bitcoin, bitcoin, blockchain

Articol scris de Mirona Noru

Industria blockchain se indreapta spre o noua directie, in aceasta epoca a tranzitiei economice globale, si astfel interfetele utilizatorilor Blockchain vor functiona ca o legatura cruciala pentru a reduce diferenta dintre vechea si noua ordine.

Precizarea presedintelui Vladimir Putin la summitul G20 arata ca tehnologia digitala blockchain este un aspect important al viitorului economic global.

g20

Noua ordine digitala potrivit lui Vladimir Putin, reprezinta tranzitia economica globala catre o noua ordine industriala ce va fi sustinuta de dezvoltarea tehnologiei digitale. El a spus acest lucru la summitul G20, care a avut loc la Hamburg in perioada 7-8 iulie 2017. Putin a declarat:

Consideram ca G20 va juca un rol de lider in modelarea reglementarilor internationale in acest domeniu, imbunatatind sistemele financiare internationale, astfel incat toate economiile sa poata beneficia de industria blockchain, inclusiv in lumea in curs de dezvoltare. Industria blockchain si fructificarea ei ramane prioritatea de top a G20„.

Desi comentariul lui Putin privind dezvoltarea tehnologiilor digitale si necesitatea unor cadre de reglementare pentru a facilita dezvoltarea sectorului tehnologic a fost destul de general, apelul sau pentru implementarea unor reglementari internationale asupra sectorului tehnologic in crestere rapida ar putea fi relevant pentru Bitcoin si piata criptomonedelor.

Putin a cerut crearea unui cadru legislativ pentru aceste reglementari internationale unificate privind tehnologiile digitale care ar trebui sa includa Bitcoin. Majoritatea tarilor participante la G20, inclusiv China, Japonia, Marea Britanie si SUA, au reglementat Bitcoin, in timp ce Rusia si India urmeaza sa furnizeze un cadru clar de reglementare in ceea ce priveste tranzactionarea si operatiunile de criptare.

Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie sa existe un punct de intalnire pentru tehnologia digitala astfel conceputa si sistemele industriale traditionale. Acest lucru ar veni sub forma unor interfete special creata pentru utilizatori, care vor permite indivizilor obisnuiti fara abilitati de codificare sa adapteze tehnologia emergenta.

8d0c9ffd42f504444c5dd408a7e66899

sursa: https://atozforex.com/news/global-blockchain-digital-order/

https://cointelegraph.com/news/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *