John McAfee isi pune la bataie numele, banii si nu numai pe Bitcoin Split

19 iulie 2017 pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

John McAfee este dispus sa-si puna numele in joc si chiar pana la 10 milioane de dolari pe un pariu cu o miza interesanta: pretul Bitcoin va creste cu pana peste 500.000 de dolari in trei ani sau citam: „eat my d**k on national television.

Cu toate acestea, expertul in securitate mai tarziu a clarificat intr-o serie de tweet-uri, dupa ce au pus multe intrebari pe acest subiect controversat, ca el se refera la propunerea hard fork a monedei digitale de top de catre un grup considerat a fi sustinut de Jihan Wu.

Predictia initiala a lui McAfee de 500 000 de dolari nu era pentru Bitcoin, ci „un nou altcoin ce va fi minat„, declarand: „Jihan si multe alte monede. The Bitcoin. Va rog … sa numarati voturile !

Mai exact, McAfee a afirmat ca, bazandu-se pe doctoratul sau in topologie punctuala – denumita si topologie set-teoretica sau topologie generala, care este studiul naturii abstracte generale a continuitatii sau „apropierii” spatiilor – pretul estimat Bitcoin in urmatorii trei ani va fi de $ 2,431,013.

Cu toate acestea, alte sisteme de matematica au pozitionat moneda digitala intre 1,9 si 2,6 milioane dolari. In ceea ce priveste multiplicatorul zilnic sau saptamanal, acesta a ajuns la acest pret pe o perioada de trei ani, iar directorul executiv al MGT Capital Investments, care mineaza monedele digitale, raspunde:

Point-set-topology nu se bazeaza pe multiplicatori. Este prea curat pentru astfel de subiecte. Un multiplicator este un gand uman. Nu este matematica.

El a adaugat, de asemenea, ca pretul proiectat se va dezvolta in timp pe baza unei curbe asimptotice. In plus, el nu incearca sa stimuleze o predictie de pret, deoarece pretul nu-l ingrijoreaza ca miner, deoarece el va face intotdeauna 150 la suta pe an, indiferent de situatie.

725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy83ZjRjM2M1NWU0NGQ4ZmExZDViYzc4NmQ3MjA0NGVlMy5qcGc=

sursa: https://cointelegraph.com/news/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV