Inceputul saptamanii aduce vesti bune pentru piata cripto: 180 miliarde dolari insumeaza piata de capitalizare

31 octombrie 2017 bitcoin, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Inceputul saptamanii a adus vesti bune pentru piata de capitalizare cripto si in special pentru Bitcoin, dupa ce acesta a atins in decursul zilei de ieri un nou nivel record de aproximativ 6.223,24 $, avand un avans considerabil in top 100 cripto. Pretul ETH s-a apropiat de 310 $ pentru a se alatura raliului de crestere de la inceputul saptamanii, in timp ce Ripple a ocupat in continuare locul 3 in clasamentul pe piata valutelor digitale.

poza 1

Per total, plafonul pietei cripto a adaugat aproape 9 miliarde de dolari. In dimineata zilei de duminica, plafonul a fost de 170,9 miliarde de dolari. Acest numar a crescut pe parcursul zilei, rupand in cele din urma bariera de 180 miliarde dolari pentru o perioada scurta de timp. In prezent, piata de capitalizare cripto insumeaza 178,61 miliarde de dolari.

poza 2
Pretul Bitcoin – All-Time High

In cursul week-end-ului, CCN a raportat ca Vietnamul a interzis utilizarea instrumentelor de plata cripto si a altor valute digitale. Ca si cum ar fi in contradictie, pretul Bitcoin a raspuns printr-o crestere a unei noi valori medii globale de aproximativ 6255 de dolari, desi a atins un maxim de 6,345 de dolari pe anumite exchange-uri internationale. In prezent, pretul Bitcoin este de 6.139 dolari, reprezentand un volum total de 1.620 miliarde dolari.

poza 3

Este oarecum surprinzator sa vedem ca pretul Bitcoin continua sa inregistreze cresteri importante la doar doua saptamani de la data programata pentru activarea SegWit2x – un hard fork care poate duce la un blocaj si la impartirea comunitatii – dar aceasta miscare poate fi o dovada ca traderii sunt mai putin ingrijorati decat analistii cu privire la rezultatele forkului.

Corectia din ultimele 24 de ore a testat pragul de 6000$, continuand in aceasta zi cu o usoara apreciere. In momentul de fata Bitcoin este tranzactionat la valoarea de 6139, 94 $.

bitcoin-etf-sec-record

sursa : https://coinmarketcap.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *