Co-fondatorul Paypal spune Bitcoin este subevaluat comparativ cu aurul

30 octombrie 2017 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Co-fondatorul PayPal, Peter Thiel, a fost de mult timp un sustinator inflacarat al monedei digitale Bitcoin. O data cu initiativa investitiilor viitoare din Riyadh, Arabia Saudita, Thiel a reiterat inca o data potentialul Bitcoin, afirmand ca oamenii il subestimeaza.

Buy-Bitcoin-with-Paypal

Co-fondatorul Peter Thiel a fost unul dintre sustinatorii timpurii ai Bitcoin. Inca din 2013, el a declarat ca Bitcoin are potentialul de a schimba lumea si a recunoscut abilitatea Bitcoin de a revolutiona spatiul monetar.

De mult timp a sustinut ca timpul suveranitatii monetare este limitat, iar banii virtuali vor fi viitorul. Intr-un discurs tinut la Scoala de Afaceri a Universitatii din Chicago, el a declarat ca, spre deosebire de PayPal, Bitcoin a reusit sa creeze o moneda.

Aur digital

Peter Thiel crede ca Bitcoin ar putea fi aurul digital si va lua locul valutelor fiat ca moneda de rezerva. El a comparat multe dintre trasaturile Bitcoin cu aurul, ca si oferta limitata si ca este minabil.

Este ca o forma de rezerva de bani, este ca aurul si este doar un magazin de valoare. Daca Bitcoin ajunge sa fie echivalentul cibernetic al aurului, acesta are un potential mare de dezvoltare. Cu toate acestea, Peter nu a fost la fel de entuziasmat de alte criptomonede. Acest lucru ar trebui sa fie descurajator pentru entuziastii care au condus boom-ul altcoin pentru cea mai mare parte a anului.

In timp ce Peter Thiel este destul de bullish cu privire la potentialul monedei Bitcoin, in Riyadh, un anumit print saudit are o viziune diferita. Printul Alwaleed bin Talal, cel mai bogat arab din lume, crede ca Bitcoin va avea acelasi destin ca si Enron.

In timp ce tranzactiile cu Bitcoin sunt permise in Arabia Saudita, Autoritatea Monetara din Arabia Saudita a avertizat oamenii despre riscurile investitiei in Bitcoin. Orientul Mijlociu este o regiune plina de miliardari si daca co-fondatorul Pay Pal Peter Thiel a reusit sa convinga cativa oameni sa-si investeasca profiturile din urma petrolului in Bitcoin, pretul monedei digitale ar putea primi un impuls.

https://twitter.com/Blockchainlife/status/923811263355981824

sursa: http://www.foxbusiness.com/features/2017/10/26/peter-thiel-bitcoin-is-very-underestimated.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *