Bitcoin Gold a scazut cu 61% in decursul zilei de ieri

26 octombrie 2017 bitcoin, bitcoin gold

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin Gold a scazut cu 61% in decursul zilei de ieri, potrivit publicatiei online Coinmarketcap. Rata indicelui noului lant Bitcoin a scazut la 156 dolari, adica a inregistrat o scadere de 61% in ultimele 24 de ore.

bitcoin-gold-price

Echipa Bitcoin Gold incearca sa gaseasca un dezvoltator pentru a scrie un cod pentru protectia replay. Principalele platforme de tranzactionare pentru noul token inregistreaza o cota de tranzactionare totala de BTG de peste 65%, HitBTC (aproape 20%). Actiunile Binance si YoBit in tranzactionarea mondiala a BTG sunt de 7%, respectiv 6%. Cea mai mare rata de schimb Bitcoin Gold in pereche cu moneda fiat este demonstrata pe bursa Yobit. Acolo, conform paritatii cu rubla ruseasca, pretul tokenului ajunge la 250 de ruble, iar in pereche cu dolarul american, acesta fluctueaza in jurul valorii de 240 de dolari.

Curios, Coinmarketcap nu indica capitalizarea noului lant Bitcoin, deoarece numarul de jetoane emise este necunoscut. Reamintim ca echipa Bitcoin Gold a spus ca va efectua o operatiune de 8 000 de unitati (100 000 de jetoane BTG), care vor fi utilizate in viitor pentru a dezvolta comunitatea si protocolul Bitcoin Gold.

Principalul dezavantaj tehnic al noului bloc este lipsa protectiei replay. Datorita acestui fapt, numeroase servicii, inclusiv portofelul Jaxx si alte platforme populare de tip Bitcoin, au refuzat sa sustina noul altcoin.

Echipa Bitcoin Gold incearca sa includa protectia replay in protocolului sau si cauta un dezvoltator sa scrie acest cod. Un astfel de anunt a fost publicat pe Github de unul dintre organizatorii Bitcoin Gold, Martin Kuvandzhiev.

Anuntul ofera 250 BTG pentru dezvoltarea codului si un bonus de 50 BTG daca codul ar fi fost gata pana la 25 octombrie. Kuvandzhiev clarifica faptul ca fondurile pentru dezvoltarea codului vor fi preluate din minarea monedei, respectiv procentul de 0,476% obtinut anterior.

O astfel de cautare publica a dezvoltatorilor pentru a scrie un cod important a intampinat critici din partea comunitatii Bitcoin. Pe Reddit, unii dintre entuziastii cripto noteaza ca acest anunt demonstreaza cat de scazut este expertiza profesionala a organizatorilor proiectului Bitcoin Gold.

sursa: https://www.coinfox.info/news/

https://www.cnbc.com/2017/10/25/bitcoin-gold-price-plunges-what-is-hard-fork.html

https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-gold/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *