Inapoi peste pragul de 300 $: Este momentul revenirii Ethereum?

12 octombrie 2017 ethereum

Articol scris de Mirona Noru

Ethereum a revenit inapoi la pragul de 300 de dolari, reusind astazi chiar sa depaseasca aceasta valoare si rata de schimb Ethereum-Dolar American (ETH / USD) este in momentul redactarii articolului de 307.38 $.

Revenirea inapoi la acest nivel de tranzactionare reprezinta de fapt pentru traderii de cripto depasirea nivelului psihologic de 300 $, care continua sa aiba doar o crestere redusa de doar 1.24% pe fondul volumului redus de tranzactionare.

111111111

In ciuda tranzactionarii reduse ca impact din ultima perioada, piata a inregistrat fluctuatii mai notabile in ultimele saptamani. Rezultatele din China si Coreea de Sud in ceea ce priveste modelul de finantare al ICO au avut un impact semnificativ, in timp ce preturile s-au micsorat la un nivel record de 198 dolari pe 15 septembrie. Pietele si-au redobandit pozitia intr-o oarecare masura in zilele care au urmat.

Intre timp, Ethereum este inca in scadere cu cel putin 30% fata de nivelul record de 400 USD stabilit la inceputul lunii septembrie.

Speculatiile insa sunt in continuare abundente, datorita restrictiilor suplimentare ale ICO de la alte autoritati de reglementare, fapt ce mentine „tacerea eterica”. Aceasta teorie poate fi evidenta in volumele scazute observate in sesiunile de tranzactionare ETH.

Cu toate acestea, totul nu este pierdut, deoarece analiza actiunii preturilor indica un tipar continuu, iar pragul de 300$ se incadreaza in aceasta tipologie.

download-7

Graficul de mai sus arata un model de triunghi ascendent, insotit de volumele slabe de tranzactionare si o rezistenta puternica la pretul de 315 USD.

Triunghiul ascendent este similar cu triunghiul simetric, cu exceptia faptului ca doar o parte este inclinata. Acesta se caracterizeaza printr-un nivel de rezistenta, de obicei, plat (315 dolari pe graficul ETH) in partea de sus, cu partea inferioara inclinata in sus, in timp ce pretul atinge un minim mai scazut.

O inchidere de la sfarsitul zilei de tranzactionare de peste 315 USD (pauza de tip bullish al modelului triunghi ascendent), ar deschide o crestere spre nivelurile de 350 USD.

Merita mentionat faptul ca triunghiurile ascendente (care se caracterizeaza prin minime superioare) duc, de obicei, la o pauza in sus. Astfel, sansele unei miscari bullish sunt ridicate. Singura preocupare este volumul scazut, desi o pauza de crestere potentiala a triunghiului ascendent ar putea duce la cresterea volumelor in viitorul apropiat. Astfel Ethereum ar putea depasi curand pragul de 300 $ si ar putea atinge noi maxime in viitorul apropiat.

Generic-Ethereum-Price-chart-going-up3-800x478

sursa: https://www.coindesk.com/ethereum-price/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV