Hollywood este pregatit pentru cryptomonede

22 mai 2018 bitcoin, blockchain

Articol scris de Cristina Dinica

Daca recent anuntam ca reteaua Blockchain salveaza industria cinematografica de piraterie, se pare ca acum implicarea Hollywood-ului pe piata crypto este din ce in ce mai mare. Actorii Alec Baldwin si Antonio Banderas si regizorul Oscar Bobby Moresco, cunoscut in mod special pentru Million Dollar Baby, filmeaza in prezent “Lamborghini”. Filmul este unul biografic si prezinta viata lui Ferruccio Lamborghini, antreprenorul care a reusit sa-si transforme fabrica de tractoare in legendarul producator de masini.

Lamborghini

Antonio Banderas joaca rolul lui Ferruccio Lamborghini, iar Alec Baldwin il interpreteaza pe rivalul sau profesional, Enzo Ferrari. Scenariul se bazeaza pe cartea “Ferruccio Lamborghini. La storia ufficiale”, o biografie scrisa de fiul sau, Tonino Lamborghini si este regizat de Bobby Moresco, premiat cu Oscar pentru filmul Million Dollar Baby.

Filmul urmareste povestea lui Ferruccio Lamborghini incepand cu cel de-al doilea razboi mondial si pana la crearea a ceea ce comunitatea crypto considera indicatorul suprem al succesului: masina care ii poarta numele, Lamborghini.

Achizitia de Lamborghini este o tendinta in randul traderilor crypto si s-a transformat in timp intr-un meme cunoscut, o imagine reprezentativa pentru bogatia provenita din tranzactiile crypto. Era deci firesc ca filmul sa fie co-produs de TaTaTu, o platforma de divertisment bazata pe tehnologia Blockchain, care sta in spatele cryptomonedelor. TaTaTu este co-fondata de Andrea Lervolino, antreprenor si producator de filme de la Hollywood, si Monika Bacardi, mostenitoarea imperiului Bacardi, compania producatoarea de bauturi alcoolice.

O alta initiativa interesanta legata de cinematografie si de piata crypto este “Beyond Bitcoin”, un documentar despre Roger Ver, unul dintre cei mai vechi investitori Bitcoin, inca din anul 2011, atunci cand pretul BTC era de aproximativ 1 dolar. Slate Entertainment Group a cumparat drepturile asupra documentarului “Beyond Bitcoin” si intentioneaza sa il difuzeze in primavara anului 2019 pe Binge, platforma de streaming video bazata pe Blockchain.

Surse: https://cryptonomist.ch/en/blockchain-en/film-lamborghini-tatatu-2/

https://movieweb.com/lamborghini-the-legend-movie-antonio-banderas-alec-baldwin/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *